Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uygun’dan Söğüt’e: “Daha nereye kadar satacaksınız?”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün 4 buçuk yılını değerlendirdiği toplantıdaki açıklamalarına tepki gösteren Körfez Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun, “Sayın Şener Söğüt, 4 buçuk yılını satış üstüne kurarak başkanlık yapıyor. Hala borçlu belediyeyiz. Daha nereye kadar satacaksınız?” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 4 buçuk yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdiği hizmet ve eserleri kamuoyu ile paylaştı. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Söğüt, seçim vaatlerinin yüzde 85 oranında gerçekleştirildiğini ifade etti. Programda Körfez Belediyesi’nin borçları ile ilgili konuşan Söğüt, “Belediyenin borçları çok sık konuşuluyor. Eski dönemden biriken SGK ve vergi borçları ile alakalı 500 milyona yakın borcu yapılandırmadan istifade ettik. SGK ve vergi borçlarımızı temizledik. Körfez’in geleceğini kurtardık” dedi.

25 MİLYON TL NEREDE KULLANILDI?

Körfez Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun, Söğüt’ün düzenlediği toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Uygun, “Belediyenin satışa çıkarılan arsalarını hatırlatarak 4 buçuk yılın satış üzerine kurulduğunu ifade etti. Uygun, “Sayın Şener Söğüt 4 buçuk yılını anlatırken halkın olan ne kadar yer varsa sattığını da anlatmadı. Planlarda yol boşluğu iken tekrar yapılan planlama ile sanayi tescil alanı yapılan bu yeri İGSAŞ gübre fabrikasına 25 milyona Eylül ayı içinde sattı. Kamuoyuna neden bilgi verilmedi? Müstakil olarak satılabilirken neden ihale ile satışa çıkarmadınız? Savunmanız olan ‘cephesi dar ondan İGSAŞ’a sattık’ bahanesine sığınmayın. Adrese teslim bu sanayi arsasını sattınız. 25 milyon TL nerede kullanıldı? Sayın Şener Söğüt, 4,5 yılını satış üstüne kurarak başkanlık yapıyor. Hala borçlu belediyeyiz. Daha nereye kadar satacaksınız? Ekim ayı meclisinde neden meclisi bilgilendirmediniz? Hala borçlu belediyeyiz?” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM’de Uygur Türkleri mesajı: Çin ile…