Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilek Taşı Macide Kimdir? Perihan Savaş Kaç Yaşında? Perihan Savaş Aslen Nereli?

Perşembe günleri ekrana gelen Dilek Taşı dizisinin yeni bölüm öncesi araştırma yapan izleyiciler Macide rolünü mercek altına aldı. Her perşembe yeni bölümü yayınlanan Dilek Taşı dizisinde köşkün hanımı Macide Rona karakteri araştırıldı. Peki, Dilek Taşı Macide’si Perihan Savaş kaç yaşında? Perihan Savaş nereli? İşte yanıtı..

Perşembe günleri ekrana gelen

Kanal D ekranlarının sevilen yapımı Dilek Taşı yeni gününde yayına gelmeye devam ediyor. Her hafta perşembe günleri izleyici karşısına çıkan yapımda Macide Rona rolü dikkat çekiyor. Fanlarının her bölümü dikkatle takip ettiği Dilek Taşı dizisinde köşkün hanımı Macide ve yaptıkları olay oluyor. Macide’nin Mustafa’nın kızı Cemre’yi evlatlık almasının asıl sebebi ortaya çıkıyor. Rüçhan’ın oğlu Sinan’ın böbrek nakli için köşke getirilen Cemre, Macide’nin korumasına giriyor. Ekrana gelen sahnelerle izleyicilerinin beğenisini kazanan Macide Rona rolündeki Perihan Savaş bilgilerini sizler için derledik. İşte Dilek Taşı Macide’si Perihan Savaş..

DİLEK TAŞI MACİDE RONA KARAKTERİ

Dilek Taşı dizisinde Macide Rona rolüne Perihan Savaş hayat veriyor. Harun Rona’nın karısı olan Macide, her zaman şık ve bakımlıdır. Rona ailesinin perde arkasındaki reisidir. Çok sert, otoriter bir karakteri vardır. Gerek aile hayatında gerek iş hayatında kuralları Macide Hanım belirlemektedir. Zaman zaman vicdansız, acımasız davranmaktan çekinmez. Hırslı, despot bir yapıya sahiptir.

PERİHAN SAVAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gerçek adı Şerife Perihan olan Perihan Savaş 1 Ocak 1955 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynayan Perihan Savaş, 1970 yılına kadar tiyatro çalışmaları yaptı. 121 civarında filmde rol alan Perihan Savaş 1986 yılında “Su” filmini çevirirken dizanteri oldu. İbrahim Tatlıses’le beraber yaşayan Perihan Savaş, 1 Haziran 1987 yılında Yılmaz Zafer’le evlendi. Her ikisinden de birer çocuk sahibi oldu. İbrahim Tatlıses ile olan birlikteliğinden Melek Zübeyde adında bir kızı oldu. Yılmaz Zafer’le yaptığı evlilikten de Savaş Zafer adında oğlu oldu. Eşi Yılmaz Zafer’le birlikte “Yönetim Film ve Reklamcılık Şirketini kurdu. 2011 yılında işadamı ve Galatasaray’ın eski yönetim kurulu üyesi Derya Taşdelenler ile evlenme kararı alan Perihan Savaş ne olduysa son anda vazgeçti.

DİZİLERİ

Dilek Taşı

İyilik

Çukur

Girdap

Osmanlı’da Derin Devlet

Sırat

Kırmızı Işık

Şarkılar Susmasın

Yaprak Dökümü

PERİHAN SAVAŞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN