Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Her şey için teşekkürler Gölcükspor! “2-1”

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında temsilcilerimizden Gölcükspor deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile karşı karşıya geldi.  Kırmızı siyahlılar 88. dakikada yediği golle İstanbul’dan 2-1’lik yenilgi ile dönerken kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü

EMRE OKUR İLE ÖNE GEÇTİK

Zorlu maç karşılıklı ataklarla geçti. Mücadelenin 21. dakikasında Gölcükspor golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta topu önünde bulan Emre Okur düzgün bir vuruşun ardından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. “0-1” Golden 6 dakika sonra beraberlik golü geldi. İstanbul ekibinin kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen ve kafası ile vuran Umut Aydın fileleri buldu ve skora denge geldi.

RÜYA SONA ERDİ

İlk yarı 1-1 sona ererken ikinci yarıda da karşılıklı ataklar vardı. Bitime 2 dakika kala Gölcükspor şanssız bir golle geriye düştü. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu boş durumda önünde bulan Sıraç düzgün bir vuruş sonrası fileleri havalandırdı. “1-2” Kalan kısa sürede beraberlik golü için yüklenen kırmızı siyahlıların çabası yeterli olmadı ve Gölcükspor’un Türkiye Kupası rüyası sona erdi.

DAHA İYİSİ OLAMAZDI

Bölgesel Amatör Lig’de olmasına karşın Ziraat Türkiye Kupası’nda Gölcük’ü ve ilimizi çok iyi temsil eden Gölcükspor öne eleme turunda Gebzespor’u 2-0, 1. turda Bartınspor’u 3-0, ikinci turda da Bursaspor’u 2-1 mağlup edip adını üçüncü tura yazdırdı. Bu turda da çok iyi mücadele eden ekibimiz son dakikalarda gelen gole engel olamasa da mücadelesi ile takdir topladı. Nokta Gazetesi olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil eden Gölcükspor’u yürekten kutluyoruz. BAL 2. Grup’ta ilk iki maç sonunda 4 puanı bulunan Gölcükspor pazar günü Uzunköprüspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.