Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı yeni bölüm fragmanı izle! Yargı 70 bölüm fragmanı

Pazar günlerinin reytingleri silip süpüren dizisi Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin dört gözle beklediği Yargı 70. bölümde Filiz’in yeni oyunu başladı. Ceylin ile Ilgaz yıllar sonra kavuştukları kızları Mercan’ın gerçek ailesi olduğunu söyleme görevini Filiz’e verdi. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı..

Pazar günlerinin reytingleri silip

Her hafta pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisinde yeni gelişmeler yaşandı. 5 Kasım Pazar günü izleyici karşısına çıkacak Yargı 70. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından Yargı yeni bölümde Filiz’den medet uman Ceylin ne yapacak merak konusu oldu. Yıllardır kayıp olan kızları Mercan’a sonunda kavuşan Ilgaz ve Ceylin bu kez kızlarının onları tanımamasının yükünü çekmeye başladı. 2,5 yaşından beri annesi olarak Filiz’i tanıyan Mercan gerçek annesi Ceylin’i hatırlayacak mı merak konusu oldu. Gerçek ailesinin kim olduğunu açıklama görevi verilen Filiz bir kere daha ihanet edecek mi izleyip göreceğiz. Sema Ergenekon’un kafaları karıştıran kaleminden çıkan Yargı 70. bölüm fragmanı yayına girdi. İşte Yargı 70. bölüm fragmanı..

YARGI 70. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

5 Kasım Pazar günü yeni bölümü yayına girecek Yargı dizisinde iki kadın karşı karşıya geliyor. Bir tarafta 2,5 yıldır kızının hasretini çeken Ceylin, bir yanda ölen kızı Doğa’nın yerine Ceylin’in kızı Mercan’ı Doğa yapan Filiz.. Yargı 70. bölümde Ceylin ve Ilgaz, Mercan konusunda büyük bir çıkmaza giriyor. Filiz’in elinden kurtarılan Mercan annesinin Filiz olduğunu sanıyor. Mercan’a gerçek ailesinin kim olduğunu söylemek yine en yakını olan Filiz’e kalıyor. Bu çıkmaz Ceylin ve Ilgaz’ı zor durumda bırakıyor. Ceylin, tüm riskleri göze alıp kızı için harekete geçiyor. Fakat, Filiz’in tavrı onu ve Ilgaz’ı tedirgin ediyor. Filiz, Mercan’a gerçekleri söyleyecek mi merak ediliyor. Ekrana gelen son bölümde Filiz’in son anda kaçırdığı Mercan, trafik kazası ile ortaya çıkıyor. Filiz’le çarpışan arabanın ünlü bir aileye ait olması ihtimalleri azaltıyor ve sonunda Mercan’a ulaşılıyor. Bunca yıldır Mercan’ın yerini bildiği halde susan Dilek bir yandan Eren’i kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da Ceylin’in öfkesi karşısında eziliyor. Büyük kavuşmanın ardından gerçek anne babasını tanımayan Mercan, Filiz’in yeni oyunuyla mı karşı karşıya gelecek merak ediliyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle Yargı dizisi 5 Kasım Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de!

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI

Kaan Urgancıoğlu

Pınar Deniz

Uğur Polat

Hüseyin Avni Danyal

Ulvi Kahyaoğlu

Müge Bayramoğlu

Uğur Aslan

Zeyno Eracar

Cezmi Baskın