Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Kurt Kocaeli Barosunu eleştirdi

MHP Kocaeli il eski Başkanı avukat Yunus Emre Kurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kocaeli Barosu’na eleştirilerde bulundu.

MHP Kocaeli il eski

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl eski Başkanı avukat Yunus Emre Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada baronun avukatların sorunlarını görmezden geldiğini ifade etti. Kurt’un açıklamasının tamamı şu şekilde:

“YA YALNIZ KALIYORLAR YA DA…”

“Baromuzun son bir ayda avukatların problemlerinin ifade edildiği bir tane paylaşımı yok. Ancak bu sürede Can Atalay davası, Gezi Olayları Davaları ile ilgili açıklamaları mevcut. Avukatlar bireysel olarak aksaklıkları ifade ettiğinde de yalnız kalıyor, yanlış anlaşılıyor.

“BİR ŞEYLER YAPMAK GEREK”

Hakim meslektaşlarımızın duruşma saatlerine riayet etmemesine, hukuk mezunu olmayanların uzlaştırmacı olabilmelerine, taleplerin yasal sürede işleme alınmamasına, adliye karşısında arzuhalcilerin bulunmasına, yeşil pasaporta erişimin kıdem şartına bağlı olmasına gibi onlarca probleme karşı gündem oluşturmak için bir şeyler yapmak gerekir. Yeter ki istensin…

TEŞEKKÜR DE ETTİ

Çocukluğu dahi adliyede geçen biri olarak görevini layıkıyla yapan tüm yargı ve adliye mensuplarına teşekkür ediyorum. Meslek kuruluşu olan barolarımıza da öncelikle meslektaşlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi, mesleği icra ederken yaşanılan aksaklıkların giderilmesi konularına eğilmesini tavsiye ediyorum.”