Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni 1 Bölüm İzle! Star TV Sakla Beni 1. Bölüm Tek Parça İzle

Star TV’nin son dönem dizisi Sakla Beni ilk bölüm geldi. 2 Kasım Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan Sakla Beni dizisinde Naz, İncila ve Mete üçgeni oluştu. Sakla Beni ilk bölümde neler olacak merak edildi. İşte büyük merakla beklenen Sakla Beni 1. bölüm izleme ekranı..

2 Kasım Star TV yayın akışı geldi. Bu akşam 1. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Sakla Beni dizisinde neler yaşanacak merak edildi. 2 Kasım Perşembe gününden bu yana ekrana gelmeye devam edecek olan Sakla Beni dizisinde yaşanacaklara ele alındı. Zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocukları olan Mete ve Naz’ın ilişkisini ekrana getirecek dizide İncila devreye girecek. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmış olan Naz ve Mete’nin ilişkisi İncila’nın devreye girişiyle başka bir boyuta geçecek. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan Sakla Beni hikayesinde iki aile ve onların çocuklarının hikayesi ekrana gelecek. Merakla beklenen Sakla Beni ilk bölüm burada. İşte Sakla Beni 1. bölüm izleme ekranı..

STAR TV SAKLA BENİ 1. BÖLÜM CANLI YAYINDA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAKLA BENİ 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

2 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Sakla Beni dizisinde iki aile ve onların çocuklarının hikayesi işlenmeye başlıyor. İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Sakla Beni dizisinde neler yaşayacak merak ediliyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla gündem olan Sakla Beni dizisi 1. bölümde Mete ve Naz zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocukları olarak ortaya çıkıyor. Naz ile onun çocukluğundan bu yana yanında olan hizmetlisi İncila’nın çocukluk halleri ekrana geliyor. Mete’nin Londra’dan temelli döneceğini öğrenen iki genç kız arasında çekişmeler başlıyor. İncila ve Mete arasında yaşanan karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı hikayenin yönünü değiştiriyor.

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Uraz Kaygılaroğlu

Cemre Baysel

Asude Kalebek

Şenay Gürler

Ceyda Düvenci

Nilüfer Açıkalın

Sevinç Erbulak

Gökşen Ateş

Kamil Güler

Nizam Namidar

Sera Tokdemir

Edip Saner

Açelya Devrim Yılhan

Sıla Korkmaz

Emine Uyar

Tamer Levent

SAKLA BENİ DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR