Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Kocaeli sınıfta kaldı!!!

Türkiye’nin en değerli şehirlerinden biri olan Kocaeli jeopolitik konumuyla İstanbul’dan sonra en prestijli il olma özelliği taşıyor. Konumu, tüm şehirlere yakınlığı, sanayi ve turizm şehri olmasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye’nin kalbi diyebileceğimiz sanayinin tam merkezi konumundaki Kocaeli ‘de Perşembe günü eski İntertex Fuar Alanı’nda ‘Doğu Marmara Karavan Turizm Fuarı’ düzenlendi. Açık alanda düzenlenen fuarı ziyaret ettim. Ne bir düzen ne de bir vizyon, hiçbir iz göremedim. Akşama doğru 16.30’da yağmurun başlamasıyla fuara katılan firmalar ve misafirler sanırım fuar alanını terk etmişlerdir. Bu yazıyı yazarken hava sıcaklığı 17 dereceyi ve hava durumu şiddetli yağmuru gösteriyor.

Koskoca Sanayi Şehrinde bir kapalı fuar alanımız yok. Ne acı ki geçtiğimiz yıl İnterteks Fuar Alanı yerinden söküldü. Yeni bir fuar alanının kurulacağı bilgisi geldi. Özdilek AVM bölgesinde yapılacağı söylenen fuar alanını dört gözle bekliyoruz. Ben olsam kapalı bir fuar alanımız olmadığı için bugün ki gibi düzenlenen organizasyonlara asla ama asla izin vermezdim.

Bugün gittiğim fuara katılan firmaların çoğu henüz daha kurulum çalışmalarını bile tamamlamamışken birkaç saat sonra yağan şiddetli yağmur sonucunda mağdur olmuşlardır. Bu firmaları bir daha Kocaeli’deki hiç bir etkinliğe davet edemezsiniz. Çünkü hiç biri bugünden sonra gelmeyecektir. 5 yıl kadar sanayi geçmişi olan ve yıllardır fuarlara katılan biri olarak söylemeliyim ki Kocaeli yine bu anlamda sınıfta kaldı. İlimizde çok sayıda değerli karavan üreticileri bu fuara katılmamışlar, neden mi; işte nedeni, bir işi yapacaksanız ya tam yapın ya da hiç başlamayın. Sevgilerimle.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER