Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 44 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Seyran ve Ferit aşkını sekteye uğratan Pelin hamlesi ardından işler karıştı. 3 Kasım Cuma günü ekrana gelecek Yalı Çapkını 44. bölümde gözyaşlarına boğulan Seyran, “O kadının çocuğu senden mi değil mi” diye sordu. İşte merakla beklenen Yalı Çapkını 44 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

3 Kasım Star TV yayın akışı geldi. Dizi severlerin yakın markaja aldığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. 3 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle Star TV izleyicilerinin karşısına çıkacak Yalı Çapkını’nda işler karıştı. Ferit’in önceki aşkı Pelin’in karnı burnunda gelişiyle tüm dengeler değişti. Seyran’dan çocuğu olması için her yolu deneyen Ferit erkek babası oldu. Ama çocuk Seyran’dan olmadı. Ferit’in eski aşkı Pelin’in yalıya gelişiyle her şey değişti. Gözyaşlarına boğulup Ferit’e çocuğun babasının olup olmadığını soran Seyran yıkıldı. 3 Kasım Cuma akşamı saat 8’de ekrana gelecek Yalı Çapkını yeni bölümün detayları haberimizde. İşte Yalı Çapkını 44 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

STAR YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

YALI ÇAPKINI 44. BÖLÜM ÖZETİ

Sevilen dizi Yalı Çapkını 3 Kasım Cuma günü yayına giriyor. Akşam saat 20.00’da yeni bölümü yayınlanacak olan Yalı Çapkını 44. bölümde Seyran ve Ferit bu kez çocuk haberiyle ayrı düşüyor. Kaya’nın aşık olduğu Seyran Ferit’ten vazgeçmiyor. Seyran’ı elde edemeyen Kaya hedefine bu kez Seyran’ın ablası Suna’yı alıyor. İfakat Suna’nın peşine düşüyor ve tüm gerçekler ortaya çıkıyor. Nükhet2in gelişiyle tüm dengeler alt üst oluyor. Yalı Çapkını 44. bölümde Ferit’in gençlik macerası Sultan ortaya çıkıyor. Erkekliğe ilk adımını evin hizmetçisiyle atan ünlü çapkın kim diyerek görüntüleri hazırlayan magazin muhabiri düğmeye basıyor. Kazım ve Halis ağa karşı karşıya geliyor. İfakat Kaya ve Suna’nın evlenmek istediğini açıklayınca yer gök inliyor. Karnı burnunda Ferit’in karşısına çıkan Pelin planını işleme koyuyor. Hüngür hüngür ağlayan Seyran, “O kadının çocuğu senden mi Ferit?” diye sorunca ekran başındaki izleyiciler üzülüyor. Kaya’yla evlenmeyi kafasına koyan Suna’nın Seyran’ın, “Beni kaybedersin” demesini umursamaması yeni bölüme damga vuruyor. Suna’nın içinde zehir saklı diyerek Halis ağayı etkilemeye çalışan İfakat’ın Suna hamlesi şaşırtıyor. İfakat’ın, “Suna’nın yıllardır biriktirdiği öfke, adaletsizlik o kurulacak tahta yerini bulunca ne baba ne kardeş tanıyacak sözleri dikkat çekiyor.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

DİĞER VİDEOLAR