Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 112 Bölüm İzle Youtube! Gönül Dağı Son Bölüm 112 Bölüm Full İzle

Bozkırda bir Anadolu masalı temalı Gönül Dağı dizisinde bu akşam neler olacak merak edildi. 4 Kasım Cumartesi günü 112. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Gönül Dağı dizisinde Selma ve Taner aşkı yarım kaldı. Veysel ve kızı Yağmur alevler arasında son nefeslerini verdi. İşte Gönül Dağı 112 bölüm full izleme ekranı..

TRT1 izleyicilerinin merakla beklediği gün geldi. Gönül Dağı 112. bölüm yayına girdi. 4 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak merak konusu oldu. İcat meraklısı amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan ile ailelerinin yaşadığı Gedelli köyünde her şey değişti. Selma öğretmen ile Taner aşkı tam başladı derken yine yarım kaldı. İşlerin bir hayli karışacağı Gönül Dağı 112. bölümde Selma ve Taner yine kavuşamadı. Son bölümüyle reytinglerde zirveye oturan Gönül Dağı dizisinde Zafer Selma’yı ne olursa olsun bırakmayacağının mesajını verdi. Öte yandan Veysel ve kızı Yağmur alevlerin arasında kaldı. Peki, Veysel ve kızı ölecek mi? İşte yeni gelişmelerle dolu Gönül Dağı 112. bölüm izleme ekranı..

TRT1 GÖNÜL DAĞI 112. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI  112. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

4 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek Gönül Dağı 112. bölümde Selma ve Taner aşkı sekteye uğradı. Selma’yı istemeye gelen Zafer, Taner’in hamlesiyle saf dışı kalmayı aklından çıkaramadı. Selma’yı ne olursa olsun bırakmayacağını söyleyen Zafer harekete geçti. Öte yandan kazadan sonra yürüyemeyen Veysel gece yarısı evde yangın çıkınca ne yapacağını şaşırdı. Veysel ile kızı Yağmur alevlerin ortasında kaldı. Baba kız kız yangından kurtulabilecek mi merak edildi. Döndü ve Halime, Hüseyin’e kasabadan birini buldu. Buldukları kişi Ramazan ve Asuman’ı nasıl etkileyecek merak konusu oldu. Rıfat geçinebilmek için ek iş olarak un fabrikasında çalışmaya başladı. Rıfat’ın başına ne gelecek bekleyip göreceğiz. Yeşim diziden ayrıldı. Kalacak yer arayan Yeşim’in yardımına Erkan koştu. Erkan, Yeşim’i nereye götürecek yeni bölümde göreceğiz.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

DİĞER VİDEOLAR