Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle! 4 Kasım Sakla Beni İzle

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni ilk bölümüyle ekrana geliyor. İlk bölümü bir kez daha yayınlanan Sakla Beni dizisi 4 Kasım Cumartesi günü tekrar yayına geldi. Naz, İncila ve Mete üçgeninde yaşanan olaylar izleyici tarafından tam not aldı. İlk bölümü bir kere daha yayınlanan Sakla Beni dizisi haberimizde..

İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sakla Beni dizisi izleyiciden tam not aldı. 4 Kasım Cumartesi Star TV yayın akışında yer bulan Sakla Beni dizisi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için bir kere daha ekrana geldi. Birinci bölümüyle tüm odakları üzerine toplayan Sakla Beni dizisinde neler yaşanacak merak edildi. İki zengin ve güçlü aile gözbebekleri olan çocuklarının evleneceği günü iple çekerken hiç hesapta olmayan plan geldi. Mete’nin Londra’dan dönmesini dört gözle bekleyen Naz, Mete’yi İncila’ya kaptırdı. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle hayata adım atan Mete ve Naz ilişkisi İncila ile başka bir evreye geçti. Sakla Beni dizisi ilk bölümüyle bu akşam Star TV’de..

STAR TV SAKLA BENİ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAKLA BENİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

İlk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Sakla Beni dizisinde iki aile ve onların çocuklarının hikayesi ekrana geldi. İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sakla Beni dizisinde Naz’ın çocukluğundan beri bekleyip hayalini kurduğu gün geldi. Mete evlenmek üzere yurt dışından döndü. İki aileyi de büyük bir telaş sardı. Bir kişi hariç o da İncila. İncila, Naz’ın sağ kolu ve adeta yaşamdaki kum torbasıdır. Bu ikili birbirleri olmadan nefes almayı bile bilmeden büyüdü. İşin kötüsü bu ikili kalplerinde de aynı aşkı büyüttü. Naz için sevinmeye çalışsa da düğün haberi İncila’nın kalbine hançer gibi saplandı. Fakat hayatın bu üçlü için hazırladığı sınav, İncila’nın düşündüğünden de ağır. Bu hissettiği acının henüz hiçbir şey olmadığını çok yakında anlar.

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Uraz Kaygılaroğlu

Cemre Baysel

Asude Kalebek

Şenay Gürler

Ceyda Düvenci

Nilüfer Açıkalın

Sevinç Erbulak

Gökşen Ateş

Kamil Güler

Nizam Namidar

Sera Tokdemir

Edip Saner

Açelya Devrim Yılhan

Sıla Korkmaz

Emine Uyar

Tamer Levent

DİĞER VİDEOLAR