Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Hapse Girdi Mi? Dilan Polat Serbest Mi? Dilan Polat Tutuklanma Var Mı?

Dilan ve Engin Polat son dakika gelişmesi geldi. Kara para aklama başta olmak üzere birtakım suçlar ile haklarında gözaltı kararı verilen Dilan Engin Polat çiftinin sorgusu tamamlandı. Adliyeye sevk edilen Dilan Polat serbest mi, tutuklandı mı merak edildi. İşte Dilan Polat son dakika bilgisi..

Dilan ve Engin Polat

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Türk halkının en çok gördüğü adını duyduğu isimlerden Dilan Polat ve eşi Engin Polat bilgisi geldi. Merakla takip edilen gelişmelerin ardından son dakika haberler Dilan Polat bilgisi verildi. Kurdukları paravan şirketler üzerinden kara para aklama suçuna karışan Engin-Dilan Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıktı. 6 saate yakın sürede tamamlanan Dilan Polat ifadesinde aylık gelirleri 150 ile 200 bin TL olarak beyan etti. Sorgu sırasında sürekli ağladığı söylenen Dilan Polat, bütün şirket hareketlerinden eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söyledi. Açıklamanın ardından arama motorlarında Dilan Polat ve Engin Polat ne yaptı, Dilan ve Engin Polat son dakika, Dilan Polat serbest mi sorularına yanıt arandı. Peki, Dilan Polat hapse girdi mi? Dilan Polat tutuklanma var mı? İşte yanıtı..

DİLAN POLAT ENGİN POLAT NE YAPTI?

Gece geç saatte İstanbul Çekmeköy’deki evlerinden alınan Dilan Engin Polat sorgulaması sona erdi. Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu, Beyza Ekici, Ahmet Gün, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ile çok sayıda şüphelinin gözaltı işlemleri tamamlandı. Yaklaşık 6 saat süren Dilan Polat ile Engin Polat ifadeleri tamamlandı. Haklarında kara para aklama, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, belgede sahtecilik ve vergi kanununa muhalefet suçları bulunan Dilan Polat, sorgu sırasında bütün şirket hareketlerinden eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söyledi. Aylık gelirlerinin 150 ile 200 bin TL olduğunu söyleyen Polat çifti suçlamaları kabul etmedi. Polat çiftinin operasyondan hemen önce adres değişikliği yapmaları dikkat çekerken Dilan Polat’tan çocukların okulu için değişiklik yapıldığı yönünde yanıt geldi. Ancak hiçbir okul değişikliği yapılmadı.

DİLAN POLAT HAPSE GİRDİ Mİ?

Dilan Engin Polat çiftinin İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorguları bitti. İstanbul, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da yapılan eşzamanlı operasyonlarda 14 kişinin gözaltına alındığı söylendi. Aralarında Engin Polat’ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat ile Dilan Polat’ın kardeşleri Can Doğu ve Sinem Sıla Doğu’nun da yer aldığı Polat operasyonunda ifadeler verildi. Gözaltının ardından sorgulamaları biten Polat çifti adliyeye sevk edildi. Henüz haklarında tutuklama kararı gelmedi. Yeni bir detay olduğunda haberimizde yer alacak.