Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önder Aksakal Biden örneğini verdi: CHP, ABD hizasına geldi

Nokta TV ekranlarına yayınlanan Seçime Doğru programına konuk olan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal neden Cumhur İttifakı’na katıldıkları sorusuna CHP’nin ABD hizasına geldiğini belirterek, “Biz emperyalizmin temsilcisi ile aynı hizada olamazdık” dedi.

Nokta TV ekranlarına yayınlanan

Nokta Medya, ülkenin nabzını yakından tutmaya devam ediyor. Nokta TV ekranlarında Furkan Çalışkan ve Ebru Şimşek’in modetarlüğünde gerçekleşen Seçime Doğru programının bu haftaki konuğu Demokrat Sol Parti (DSP) Genel Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili olan Önder Aksakal oldu. Çalışkan ve Şimşek’in sorularına içtenlikle yanıtlar veren Genel Başkan Aksakal, ana muhalefet partisi CHP’yi hedef aldı.

“BİDEN MUHALEFETİ DESTEKLEYEREK BAŞARACAĞIZ DEDİ”

Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde yapılan genel seçimlerde neden Cumhur İttifakını destekledikleri sorusuna yanıt veren DSP Genel Başkanı Aksakal, “Ne dedi Biden, bu iş artık topla, tüfek ile olmuyor muhalefeti destekleyerek başaracağız. Kim vardı muhalefette? Emperyalistlerle zamanında mücadele verip Kurtuluş Savaşını başlatan Atatürk’ün kurduğu parti ve onun temsilcileri, küresel emperyalizmin birinci aktörü olan ABD ile hizaya gelmiş. 40 yıldır mücadele ettiğimiz terör örgütünün dağlardaki teröristlerinin desteğini sağlayarak yaptı.

“DOĞRU BİR STRATEJİ YAPTIK”

Türkiye 15 Temmuz’da gördü ki, tartışmaların ortak paydasını ekonomi değil vatan toprağı oluşturdu. DSP, Atatürk’ün tam bağımsız Türkiye idealine koşulsuz inanmış bir parti. Biz emperyalizmin temsilcisi ile aynı hizada olamazdık. Mevcut seçim yasaları ittifakları zorunlu kıldığından, o zaman birlikte hareket etmemiz gereken yerin terör örgütlerin önerilerin karşısında olan Cumhur İttifakından yana olduk. Doğru bir strateji yaptık” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

38. Olağan genel kurulunu gerçekleştirecek
Sıradaki Haber Kocaeli Barosuna yeni bağımsız aday!