Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 38 bölüm fragman yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Son bölüm ardından merakla beklenen Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde Abdullah kendi elleriyle Alev ve Rüzgar’ın yuzüklerini takınca olanlar oldu. İşte merak edilen Kızılcık Şerbeti 38 bölüm fragmanı..

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm

Show TV’nin reyting rekorları kıran yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı geldi. Entrikalarla dolu son bölüm ardından gözler Kızılcık Şerbeti 38. bölüme çevrildi. 10 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti’ne Doğa’nın intikamı damga vurdu. Doğa’yı karnı burnundayken Aylin ile aldatan Fatih’i en derinden yaralayan an geldi. Tanımadığı birisiyle birlikte olduğunu söyleyen Doğa, Fatih için hazırladığı intikam planını devreye soktu. Beyninde her an patlamak üzere olan bir baloncukla yaşayan Ömer, Kıvılcım’a yalan söyleyip ondan ayrıldı. Alev ve Abdullah cephesinde ise Alev’in Rüzgar’la evlilik yalanı gerçek oldu. Yüzükleri Apo taktı. Alev evleniyor. Peki, Abdullah ne yapacak? Tüm bunlar ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti 38. bölüm fragmanında..

SHOW TV KIZILCIK ŞERBETİ 38 BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 38. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu hayranlarının bir an bile kaçırmadığı Kızılcık Şerbeti son bölüm reytingleri yıktı geçti. Son bölüm ardından gözler 38. bölüme çevrildi. 10 Kasım Cuma akşamı 38. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Doğa ve Fatih savaşı yaşanıyor. Son bölümde Doğa’nın Fatih’ten intikam almak için hazırladığı plan devreye giriyor. Kıvılcım’ın programını izlemek için stüdyoya giden Doğa, programın yönetmeni ile eğlenmeye gidiyor. Akşam eve geç gelen Doğa Fatih için hazırladığı intikamı planını uyguluyor. Fatih her şeyden habersiz Doğa’ya evlilik teklifi hazırlıkları yaparken kendinden emin Doğa planına start veriyor. Tanınmış bir avukattan yardım alan Doğa onun söylediklerini yapmaya başlıyor. Fatih’e, “Bugün biriyle tanıştım, Onunla beraber oldum. Onun evinden geliyorum” diyen Doğa karşısında Fatih çaresiz kalıyor. “Sen de beni affet “diyen Doğa, Fatih’ten hiç beklemediği sözleri duyuyor. Yeni bölümde Fatih her şeyi kabulleniyor. Ömer ve Kıvılcım yolları ayırıyor. Abdullah’ı etkilemek için Rüzgar’la evlilik yalanını ortaya atan Alev’e nişan yüzüğünü Abdullah takıyor. Daha fazlası Kızılcık Şerbeti yeni bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCULARI 

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu