Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atabey: Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık

Kocaelispor’un çalışkan santrforlarından Atabey Çiçek, Göztepe maçında oyun üstünlüğünü bırakmadıklarını ifade etti ve “Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık” dedi.

Kocaelispor’un çalışkan santrforlarından Atabey

OYUNUN GENEL HAKİMİ BİZDİK

Atabey, rakibi çok iyi analiz ettiklerini belirtti ve şu şekilde konuştu: Hem toplantılarda, hem de saha içindeki taktik çalışmalarımızda Göztepe’yi çok iyi analiz ettik. Göztepe’yle deplasmanında nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık. Bence oyunun da genel hakimi bizdik. Rakipler bize karşı oynarken yüksek konsantrasyonla, daha çok isteyerek oynuyorlar. Bunun bilincindeyiz. Bu ligi bilen bir takımız. Beraber oynadıkça, gün geçtikçe daha da iyi bir takım oluyoruz.

ÇOK ERKEN

“Kocaelispor, Göztepe galibiyeti ile rakiplerine şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu gösterdi mi?” sorusunu cevaplayan Atabey Çiçek, “Bunu söylemek için daha çok erken. Lig uzun bir maraton ama rakiplerimize karşı, özellikle üst sıralardaki rakiplerimize karşı oynadığımız oyunla bunu hem taraflarımıza hem de rakip takım oyuncuları bunu gösteriyoruz. Gün geçtikçe daha da iyi bir oyun sergileyerek herkese Kocaelispor’un şampiyon olacağını göstereceğiz inşallah.

SAĞLAM ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Haftalardır mağlup olmayan bir Kocaelispor var. Bu hafta da evimizde güzel bir maç bizi bekliyor. Taraftarımızın da yoğun ilgisi olacağını düşünüyorum. Tabii ki kolay olmayacak. Çorum deplasmanda daha çok kazanan bir takım, bunun da bilincindeyiz. Hafta içi ona göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bu hafta da kazanarak sağlam emin adımlarla yolumuza devam ederiz.