Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Günlük Cezaevi Harcama Limiti Şok Etti! Dilan Polat Aylık Harcama Tutarı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Dilan ve Engin Polat soruşturmasında 27 şirkete kayyum atandı. Mahkeme talebi kabul etti ve Dilan Polat şirketlerine el konuldu. “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin lira harcıyorum” diyen Dilan Polat’a günlük cezaevi harcaması olarak 133 TL verileceği söylendi. İşte detaylar..

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından

Tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan Dilan Engin Polat soruşturması derinleştirildi. Anbean yeni gelişmelerin geldiği Polat çifti cezaevine girdi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma açtı. Geçtiğimiz günlerde gece saatlerde evlerinden alınan Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün’ün de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına aldı. 4 gün süren sorgulamaların ardından 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Son dakika gelişmelerini takip eden vatandaşlar Dilan Polat mahkeme kararı, Dilan Polat çocukları, Dilan Polat haberleri, Dilan Polat ve Engin Polat son durum, Dilan Polat kaç yıl hapis cezası aldı, Dilan Polat son dakika haberleri, Dilan Polat son durum, Dilan Polat kayyum, Dilan Polat cezaevinden çıktı mı, Dilan Polat şirketleri araştırması yaptı. Paraya para demeyen Dilan Polat’a cezaevinde günlük 133 TL verileceği söylendi. İşte Dilan Polat son dakika gelişmeleri..

DİLAN POLAT MAHKEME KARARI 

Tutuklama kararının ardından, “Oğlum sana kim bakacak” diye bağıran Dilan Polat’ın cezaevi günleri başladı. Kız kardeşi Sıla Doğu ile Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne yerleştirilen Dilan Polat ve ailesi mahkeme gününü beklemeye başladı. Davanın savcının iddianamesini hazırlamasını 5-6 ayı bulabileceği söylendi. Bu sürede tutuklu olacak Polat ailesinin tüm mal varlığına el konuldu. Başsavcılık Dilan Polat, Engin Polat ve yakınlarına ait olan 27 şirkete kayyum atanmasını talep etti. Talep mahkeme tarafından kabul edildi.

DİLAN POLAT GÜNLÜK PARA

Öte yandan Dilan Polat ile ilgili son dakika gelişmesi geldi. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat’ın cezaevinde kaldığı sürede harcayabileceği haftalık tutar ortaya çıktı. Adalet Bakanlığı’nın sitesinde yer alan bilgiler göre cezaevinde kişisel para limiti haftalık 1000 TL olarak belirtiliyor. “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin lira harcıyorum” açıklaması olan Dilan Polat’ın, günlük cezaevi harcamasının 133 TL olacağı konuşuluyor.

KAYYIM NE DEMK? KAYYUM ATANIRSA NE OLUR?

Kayyım, hukuk sisteminde genellikle bir kişinin, bir kurumun ya da bir malın bakımı ve yönetimi ile görevlendirilen resmi bir temsilci veya yönetici anlamına gelir. Bu terim genellikle mahkeme tarafından atanan bir kişi için kullanılır ve atanan bu kişi, belirli bir kişinin veya malın üzerinde yasal otoriteye sahip olur. Genellikle bir kayyım ataması hedef kişinin yaşı, sağlık durumu veya akıl sağlığı gibi nedenlerle kendi varlıklarını yönetme yeteneğinin olmaması durumunda yapılır.