Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Başak, babasını son yolculuğuna uğurladı

Kocaelispor’un ve Gölcükspor’un eski kaptanlarından Murat Soner Başak’ın babası Adnan Başak son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

Kocaelispor’un ve Gölcükspor’un eski

Kocaelispor’da Gölcükspor’da forma giydiği yıllarda başarılı oyunu ile bilinen ve bu takımlarda kaptanlık yapan Murat Soner Başak’ın babası, Kullarspor’un kaptanlarından Erdem Korkmaz Güner ile eski futbolculardan Onur Güner’in dedesi Adnan Başak (81) tedavi gördüğü Gölcük Medar Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

YOĞUN KALABALIK

Merhumun cenazesine spor, iş ve siyaset camiasından çok sayıda isim gelirken cemaat avluya sığmadı. Gölcükspor’dan Fenerbahçe’ye transfer milli futbolcu İsmail Yüksek’in de aralarında bulunduğu cenaze törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kullarspor Kulüp Başkanı Fahri Altıntaş, Ak Parti Eski İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcükspor ve Kullarsporlu teknik kadro ile futbolcular, Kocaelispor yöneticilerinden Rafet Kırgız, taban birlikleri başkanları, STK Başkanları, merhumun eş, dost ve akrabaları katıldı.

BAŞAK AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Başak ailesi taziyeleri kabul ederken oldukça üzgün göründü. Murat Başak “Bizleri acılı günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ailemiz adına teşekkür ederim” dedi. Merhum Adnan Başak’ın cenazesi Değirmendere Akyüzler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Örgün Mezarlığı’na defnedildi. Nokta Gazetesi olarak merhum Adnan Başak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz.