Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Kızı Nilda Kim? Dilan Polat Kızı Kaç Yılında Doğdu? Dilan Polat Kızı Nilda TikTok

Tüm Türkiye’nin en çok konuştuğu Dilan Engin Polat çiftinin cezaevi günleri başladı. Lüks yaşamıyla sosyal medyayı ayağa kaldıran Dilan Polat’ın ardında bıraktığı çocukları merak edildi. Milan Efe ve Nilda isimli iki çocuğu olan Dilan Polat kızı merak edildi. Peki, Dilan Polat kızı Nilda kimdir? Dilan Polat kızı kaç yılında doğdu? İşte yanıtı..

Tüm Türkiye'nin en çok

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma açıldı. 1 Kasım’dan bu yana emniyette olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat başta olmak üzere çok sayıda Polat ailesi üyesi cezaevine girdi. Polat çiftinin evde bıraktıkları çocuklarının akıbeti merak konusu oldu. Dilan Polat’ın tiktok hesabı olan kızı Nilda Polat kaç yaşında merak edildi. Arama motorlarında Dilan Polat kızı kaç yılında doğdu, Nilda Polat kimin kızı, Nilda Polat tiktok araştırmaları hızlandı. Peki, Nilda Polat kimdir? İşte yanıtı..

DİLAN POLAT KIZI NİLDA POLAT KİMDİR?

Dilan Engin Polat çiftinin ilk çocukları Nilda Polat, 2011 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Dilan Polat, babası Engin Polat olan Nilda Polat’ın Milan Efe adında bir erkek kardeşi var. Sosyal medyada makyaj ve güzellik videolarıyla tanınan, ardından lüks yaşantısıyla sosyal medya fenomeni haline gelen Dilan Polat zaman içinde zenginleşti. Nilda Polat’ın babası Engin Polat ise Dipomed Medikal şirketinin kurucusu ve yönetim başkanı. Aynı zamanda Dilan Polat Güzellik Merkezleri’nin de sahibi. Polat çiftinin kızları Nilda Polat, ilkokula devam ediyor. Küçük yaşına rağmen sosyal medyada aktif olan Nilda Polat’ın TikTok hesabında 10.3 bin takipçi var. Anne babasının cezaevine gittiği anlardan bu yana Nilda Polat’ın TikTok’ta paylaşımlarına devam ettiği konuşuluyor.

DİLAN POLAT KIZI NİLDA KAÇ YILINDA DOĞDU?

Dilan Polat ile eşi Engin Polat tutuklandı. Geniş kapsamlı operasyon ile cezaevine giren ünlü çiftin alacaları ceza henüz belli olmadı. Milan Efe ve Nilda isimli iki çocuk sahibi olan Dilan Engin Polat çifti lüks yaşamlarıyla gündem oldu. Eşinin abartılı ve pahalı sürprizleriyle gündem olan Dilan Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan operasyon ile alındı. Tutuklama kararının ardından sinir krizi geçiren Dilan Polat adliye koridorlarında, “Oğlum sana kim bakacak” diye bağırdı. Küçük çocuklarını ardında bırakan Dilan Polat cezaevinde çocuklarıyla konuşmak istediğini söyledi ancak belge yetersizliği nedeniyle isteğinin olmadığı gündeme geldi. Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne yerleştirilen Dilan Polat ve diğerleri hakkında savcı tarafından yazılacak iddianame bekleniyor.