Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tilbe Şenyürek için 200’e 5 kaldı!

194 kez milli takım forması giyen deneyimli oyuncu Tilbe Şenyürek, İzmit’teki Slovakya maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

194 kez milli takım

BİZDE HIRS YAPTI

Son Avrupa şampiyonasında beklentilerin altında kaldıklarını belirten deneyimli basketbolcu şu şekilde konuştu: Talihsizliklerden dolayı kötü geçirdiğimiz Avrupa şampiyonasının son maçında karşılaştığımız ve mağlup olduğumuz bir takım Slovakya. Yine rakip olmamız biraz da şans oldu. Rövanş maçı gibi diyebiliriz ve biz de hırs yarattı. Dünya şampiyonasına, olimpiyatlara gidemiyoruz. Avrupa şampiyonasına kesinlikle gitmemiz gerekiyor. O yüzden eleme maçlarını fire vermeden kazanmak için çalışıyoruz. Gruptaki en zorlu rakibimiz. Son maçı da mağlup olduğumuz için bu maçta, seyircimizin de önünde, onların da desteğiyle eleme maçlarına galibiyetle başlamak istiyoruz.

EN GÜÇLÜ RAKİBİMİZ

Gruptaki en güçlü rakibimiz Slovakya. Bu diğer takımları küçümsediğimiz anlamına gelmiyor. Sonrasında İzlanda’ya gideceğiz. Ve ardından Romanya var. İlk zorlu sınavımızı seyircimiz önünde vereceğiz. İzlanda çok turnuvalarda da boy göstermiyor. Grubumuzun diğer gruplara göre aşırı zor olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarıma ve takımın potansiyeline güveniyorum. İnşallah düştüğümüz yerden kalkıp, eski günlerini özleyen kadın basketbol milli takımına eleme maçları ve ardından şampiyonada özlediğimiz basketbolu göstermek istiyoruz.

ÇAĞRIM OLSUN

Takımda uyum iyi. Yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Adapte olma sorunu yaşamıyoruz. Koçu da tanıyoruz. Kaldığımız yerden daha iyi devam etmek için bir aradayız.Dün sayın valimiz ve belediye başkanımız bizi ziyarete geldi. Taraftarın tıklım tıklım buraya geleceklerinden şüphelerinin olmadığını söylediler. Benim de şüphem yok. Ligde de Süper Lig’de mücadele ediyor, İzmit Belediyespor. Deplasmana geldiğimizde nasıl iyi taraftar olduğunu biz de görüyoruz. Bir de milli maç olduğu için çok daha fazla geleceklerine eminim. Yine de çağrım olsun; tüm İzmitlileri ve yakın illerdeki takımımızı destekleyecek vatandaşlarımızı maça davet ediyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür