Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın Kafes oyuncuları kim, ne zaman başlayacak? Altın Kafes konusu ne?

atv’nin merakla beklenen yeni

atv’nin merakla beklenen yeni dizisi “Altın Kafes” yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Şifa Nur Gül gibi genç ve yetenekli isimler varken, konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği, ARC FİLM prodüksiyonu Altın Kafes’in senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme aldığı biliniyor.

ALTIN KAFES NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diziseverler tarafından yoğun ilgi gören ve hakkında sıkça arama yapılan “Altın Kafes” konusunda, Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in zorlu ve fedakarlıklarla dolu aşk hikayesini ekranlara taşıyacak. İhtişam, sır ve yalanlarla örülü bir dünyanın perde arkasını gözler önüne serecek olan dizinin ilkl fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu.

ALTIN KAFES OYUNCULARI

Altın Kafes’in oyuncu kadrosunda ise; Aytaç Şaşmaz, Şifa Nur Gül’ün yanı sıra, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe gibi deneyimli isimler yer alıyor. Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç gibi isimler de kadroda bulunmakta ve karakterleriyle hikayeye derinlik katmayı vaat ediyorlar.

Dizinin ne zaman başlayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak atv izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği bu yeni projenin yayın tarihini ve daha fazla detayı ilerleyen günlerde paylaşacak. “Altın Kafes”, zenginliğin ve görkemin altında yatan gerçekleri, aşkın ve insanlık durumlarının çarpıcı hikayelerini ekrana taşıyacak.