Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kazada ölen anne ve bebeğinin kimlikleri belirlendi

Başiskele D-130 karayolu Karşıyaka Sapağında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri bebek biri kadın olmak üzere 2 kişi yaşamını yitirirken beşi çocuk 10 kişi ise yaralanmıştı. Kazada ölen anne ve bebeğinin kimlikleri belirlendi.

Başiskele D-130 karayolu Karşıyaka

Alınan bilgiye göre Başiskele D-130 karayolunda seyir halinde olan Suriye uyruklu Hüseyin Elsaid idaresindeki 41 AJR 709 plakalı otomobil, Barbaros Mahallesi Karşıyaka Sapağında Salih Erdem Erdoğdu (23) idaresindeki 34 HB 3302 plakalı jip ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yola savrulurken kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza esnasında jipte bulunan sürücü yaralanırken diğer araçta bulunan 6’sı çocuk 5’i yetişkin Suriye uyruklu şahıslardan bazıları araçta sıkıştı.

ANNE VE BEBEĞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Araçta sıkışan yaralılar ekiplerin müdahalesi ile bulundukları yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Suriye uyruklu Fatma Alzibid (30) ve 3 aylık bebeği Vetin Elsaid’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazada yaşamını yitiren anne ve bebeğinin cenazesi polis ekiplerinin inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu D-130 karayolunun İzmit yönü yaklaşık 3 saat boyunca trafiğe kapanırken trafik akışı yan yoldan sağlandı.

AKRABA ZİYARETİNE GİDİYORLARDI

Kazanın, Salih Erdem Erdoğdu idaresindeki 34 HB 3302 plakalı jiple Karşıyaka Sapağından D-130 İzmit yönüne ters yöne girdiği ve yaklaşık 100 metre seyrettikten sonra karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu meydana geldiği öne sürüldü. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ve yol temizlik çalışmalarının ardından trafik normale döndü. Öte yandan Hüseyin Elsaid ailesinin Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde ikamet ettikleri ve gece akraba ziyaretine gittikleri sırada kaza geçirdikleri öğrenildi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı