Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Sergen Kimdir? Masterchef Sergen Özen Kaç Yaşında? Nereli? Masterchef Sergen Instagram

Masterchef All Star sezonunun dikkat çeken isimlerinden Sergen Özen araştırılmaya başladı. Her gün ekrana gelen yeni bölümle birlikte Sergen’in performansının daha da arttığını gören izleyiciler hayatını merak etti. TV8 izleyicilerinin radarına giren Masterchef Sergen kimdir? İşte yanıtı..

Masterchef All Star sezonunun

TV8 ekranlarının en sevilen programı Masterchef All Star yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Her gün yeni bölümü ile ekrana gelen Masterchef All Star yarışı hız kesmedi. Birbirinden farklı hünerlere sahip 14 yarışmacının yola devam ettiği yemek yarışmasında Sergen Özen ismi daha çok anılmaya başladı. Kendi sezonunun ardından Masterchef All Star yarışına dahil olan Sergen Özen bilgileri merak edildi. 8 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek Masterchef 143. bölümün yıldızı Sergen kimdir, kaç yaşında merak edildi. Geçtiğimiz gün şeflere kaşık attıran Masterchef Sergen Özen bilgilerini sizler için derledik. İşte Masterchef Sergen Özen hayatı..

MASTERCHEF SERGEN KAŞIK ATTIRDI

Masterchef All Star yarışı 14 kişiyle devam ediyor. Her hafta pazar günleri yapılan eleme gecesinde bir yarışmacı hayallerine veda ediyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın yer aldığı Masterchef yarışında final biletini kazanmak artık daha önemli hale geliyor. Her gün yeni bölümü yayınlanan Masterchef bölümlerinde Sergen Özen’in performansı dikkat çekiyor. Arama motorlarında Sergen kaşık attırdı detaylarını araştıran izleyiciler yeni haftada Hasan’ın kaptanlığındaki mavi takımda yarışıyor. Programın en dikkat çeken isimlerinden Sergen’in dün akşamki yemeği şeflerden gelen kaşıkla ödüllendiriliyor. 7 Kasım Salı günkü bölümde Masterchef Sergen bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı oldu.

MASTERCHEF SERGEN ÖZEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Aslen Tekirdağlı olan Masterchef Sergen, All Star yarışına devam ediyor. Daha önce MasterChef Türkiye 2021 sezonunda yarışan Sergen, All Star kadrosuna girdi. 27 Temmuz 1996 Tekirdağ doğumlu olan Masterchef Sergen 2021 sezonunu 4. olarak bitirdi. Programın en dikkat çeken isimlerinden olan Sergen yarışmaya 2020 yılında da katıldı. Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan Masterchef Sergen, Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümünde okudu. 9 senedir aşçılık yapan Masterchef Sergen’in köftecilik üzerine dükkanı var. 2021 sezonunda yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini söyleyen Sergen Özen, bugüne kadar yaptığı yemekler ile ödüller aldı. İstanbul’daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunan Sergen, Alanya Altın Kepçe’de birincilik elde etti. Balık tutmayı çok seven Masterchef Sergen, Masterchef All Star yarışmasına devam ediyor.

MASTERCHEF SERGEN ÖZEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN