Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

9 Kasım Müge Anlı İzle Canlı! ATV Müge Anlı Canlı Yayın Full HD İzle

Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni gün yeni yayın başladı. 9 Kasım Perşembe günü izleyiciyle buluşan Müge Anlı ekrandaki yerini aldı. ATV gündüz kuşağının en dobra ismi Müge Anlı yeni gün star aldı. 9 Kasım Müge Anlı canlı izle ekranını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz..

Müge Anlı İle Tatlı

Haftanın dördüncü gününe başlayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni bölümü başlattı. 9 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. 9 Kasım günü ATV’de yayınlanan Müge Anlı başladı. Birbirinden farklı olayları ele almaya devam eden araştırmacı gazeteci Müge Anlı, dosyaları sıraladı. Yusuf Kavuk kaybına dair son gelişmeleri ekrana getiren Müge Anlı, meran uyandıran flaş gelişmeleri duyurdu. Ne söylese ne yapsa olay olan dobra kişilik Müge Anlı, haftanın dördüncü gününde canlı yayına çıktı. Müge Anlı sevenler canlı yayın araştırmalarına koyuldu. 9 Kasım Perşembe günü izleyiciler Müge Anlı izle canlı, ATV canlı Müge Anlı, ATV Müge Anlı canlı yayın, Müge Anlı canlı izle bugün, ATV canlı yayın Müge Anlı izle 2023 bugün, Müge Anlı saat kaçta başlıyor 2023 sorgulaması yaptı. İşte beklenen 9 Kasım Müge Anlı izle canlı yayın ekranı ve tüm detaylar..

9 KASIM MÜGE ANLI CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

ATV ekranlarının gözdesi Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. Hafta içi her gün canlı yayına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı günün flaş gelişmelerini aktardı. 9 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da yeni bölüme başlandı. Haftanın dördüncü yayın gününde izleyicilerin karşısına çıkan Müge Anlı bugünkü canlı yayında kayıp aşçı Yusuf Kavuk aramasına devam etti. haftanın dördüncü günü ekrana gelen yeni yayında Müge Anlı sevenleri televizyon başındaki yerlerini aldı. ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00’da ATV ekranlarında..

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

ATV ekranlarının gözdesi Müge Anlı İle Tatlı Sert 8 Kasım Çarşamba yayınında şüphelenilen kişileri tanıyan tanık konuştu. Aşçının son görüştüğü kişiyi tanıyan gizli tanıktan çarpıcı açıklamalar ekrana geldi. ‘Yazın ofisine kanlı kıyafetlerle geldi” geldi. Harun Ateş’le Derya Hanım’ın görüştüğünü ama bu olay gün yüzüne çıktığı için görüşmediklerini söyledi. Harun Ateş’in kendisini askeri personel olduğunu, meslekten atıldığını anlattığını da söyleyen tanık, Derya Hanım’ın ve Harun’un lüks araçlarının olduğunu anlattı. Harun Ateş’in sinirli ve öfkeli bir insan olduğunu, mülayim olmadığını ve yaz aylarında güzellik merkezine kanlı kıyafetlerle geldiğini söyleyen tanık, kendilerine “Kurban kestiğimiz için böyle geldim” dediğini söyledi. Sevgilisi olduğu söylenen arkadaşı canlı yayına çıktı. “Yusuf’un ortaklık meselesi bana da saçma geliyor” dedi. Yusuf’un Harun ile olan ortaklık meselesine inanmadığını söyleyen Derya Hanım, Harun’un kendisine Yusuf’la ortak olacaklarını anlattığını söyledi. “Harun Makedonya’ya beni ziyarete gelmedi, Üsküp’e geldi. O şekilde görüştük” diyen kadın benim orada olduğumu herkes biliyor dedi. Genç aşçının kaybındaki şüpheler ve iddialar arttı. “‘Yusuf, Derya için kız arkadaşım dedi o da reddetmedi” dedi. Yayına bağlanan Tolga Bey, Yusuf’un arkadaşı olduğunu söyleyerek müzisyen olduğunu, Kapadokya’da sahne alırken Yusuf’un Derya ve 2 arkadaşıyla kendisini dinlemeye geldiğini aktardı. Yusuf’un Derya’yı kız arkadaşı olarak tanıştırdığını ve birçok şeye şahit olduğunu söyledi.

ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN