Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 648 Bölüm Full İzle! 10 Kasım Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça İzle

Ekran klasiği Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. 10 Kasım Cuma günü 648. bölümü yayınlanacak Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba ve Sado karı karşıya geldi. Aylin’in eski sevgilisi bir anda çıkagelince tüm dengeler alt üst oluyor. Bağımlılık merkezinden çıkan Metin bir kere daha Sadullah’ın ağına yakalanıyor. İşte Arka Sokaklar 648 bölüm full izleme ekranı..

Arka Sokaklar yeni bölüm zamanı geldi. Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar 648. bölümde ekibin başına gelmeyen kalmadı. Kanal D ekranlarının yıllara meydan okuyan yapımı Arka Sokaklar dizisi yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Dizinin hayranları 648. bölümü beklemeye koyuldu. 10 Kasım Cuma günü yepyeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar’da Sado ve Rıza baba karşı karşıya geldi. Macera dolu polisiye dizinin bugünkü 648. bölümünde Aylin’in eski sevgilisi ansızın gelince eski defterler açıldı. Rıza baba bir yandan torunu Efe için savaş verirken bir yandan kızı Pınar ile karşı karşıya gelmenin üzüntüsünü yaşadı. Bağımlılıkla tedavisi biten Metin bir kez daha Sado’nun markajına girdi. Tüm bunlar ve daha fazlası Arka Sokaklar 648. bölüm canlı yayın ekranında..

KANAL D ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 648. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

10 Kasım Cuma akşamını iple çeken Arka Sokaklar hayranlarına yeni bölüm özeti geldi. Rıza Baba ve Sadullah karşı karşıya geliyor. Rıza Baba, Sadullah karşısında tüm riskleri almaya hazırlanıyor. Sadullah ise geri adım atmayacağını ve yaptıklarına devam edeceğini söylüyor. Rıza Baba ve ekip Sadullah’ın ve adamlarının peşine düşüyor. Sadullah’ın iş birliği yaptığı herkes, Rıza Baba ve ekip tarafından yakın takibe alınıyor. Aksiyon dolu yeni bölümde insan avcılarının elinden zor kurtulan Emre’yi Cansu’nun ilgisi iyileştiriyor. Milli voleybolcu Merve kazandığı başarılarla herkesin gözbebeği oluyor. Ama takıntılı biri bu başarıya gölge düşürmek istiyor. Ekip, holding patronu Asude’nin oğlu Baybars’ın suçunu ortaya çıkarıyor. Kadir’in annesi Hatice’yi ziyarete gelen hayırsever bir dernek, şehitler için bağış topluyor. İşin iç yüzü Kadir’in hesapları boşalınca ortaya çıkıyor. Aylin’in eski sevgilisi Serdar aniden geliyor. Serdar’ın gelişiyle dengeler değişiyor. Metin bağımlılık merkezinden taburcu oluyor ama Sadullah onu rahat bırakmıyor.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar dizisi oyuncuları arasında Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe, Can Başak, Gaye Gürsel, Elvan Dişli, Perihan Ünlücan, Ece Aydemir, Gizem Terzi, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel ,Onurcan Sesli, Ada Baykan, Efe Günay, Elçim Atamgüç, Gizem Birdan, Murat Yeşil, Garip Kont ve Mustafa Üstündağ gibi isimler yer alıyor.

ARKA SOKAKLAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR