Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 45 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Yalı Çapkını 45. bölüm izleme ekranı geldi. Seyran ve Ferit aşkının altına dinamit yerleştiren Pelin düğmeye bastı. 10 Kasım Cuma günü yayınlanacak 45. bölümde Nükhet’in sır perdesi aralandı. İntikam yemini eden Nükhet’ten, “Onların şereflerini iki paralık edeceğim” çıkışı geldi. İşte Yalı Çapkını 45 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Yalı Çapkını 45 bölüm izle full HD tek parça ekranı geldi. Yalı Çapkını severlerin gündeminde ilk sıraya yerleşen yaşanacaklar belli oldu. 10 Kasım Star TV ekranında yayınlanacak Yalı Çapkını yeni bölüme Nükhet’in planları ile Pelin damga vurdu. Erkek bebek müjdesiyle Ferit’i iyice yamacına çeken Pelin, Seyran ve Ferit ilişkisini bitirdi. Bu akşamki yeni bölümde Nükhet’in intikam duygusu damga vurdu. Yeni bölümle birlikte Nükhet’in gerçek yüzü ortaya çıktı. 10 Kasım Cuma akşamı saat 8’de ekrana gelecek Yalı Çapkını yeni bölümde Nükhet’ten, “Onların şereflerini iki paralık edeceğim” çıkışını duyanlar kulaklarına inanamadı oğlu Kaya ile köşkü birbirine katan Nükhet’in Halis ağaya meydan okuması görenleri şok etti. Bir yandan Ferit ile durumları kötü olan Seyran’ı bir yandan Pelin bunalıma soktu. İşte Yalı Çapkını 45 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

STAR TV YALI ÇAPKINI 45. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

YALI ÇAPKINI 45. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

10 Kasım Cuma günü yayınlanacak Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran ve Ferit aşkı tamamen bitiyor. Sultan’ın anlattıkları üzerine Ferit’le yüzleşen Seyran allak bullak oluyor. Ferit ise Seyran’a tüm gerçekleri anlatınca büyük aşk sona eriyor. Suna ve Kaya’yı öpüşürken yakalayan Kazım küplere biniyor ve acısını ikisinden de çıkarıyor. Olayları eve döndüklerinde öğrenen Seyran ve Ferit, Suna ile Kaya arasında işlerin bu kadar hızlı ilerlemesine anlam veremiyor. Kaya’nın karşısına geçen Seyran, Suna’nın düşmanlığını kazanacak sözler söylüyor. Kaya ve Suna’nın evlenme isteğinin arkasında İfakat’ın olduğunu bilen Seyran’a destek gelmiyor. Abidin’e gerçekleri anlatmak isteyen Ferit onu da alıp dışarı çıkıyor ve gece ummadığı eski bir tanıdıkla karşılaşıyor. Pelin ve Zerrin ise Şehmuz’un evine gidiyor. Erkek bebek müjdesiyle ayakları yerden kesilen Ferit’e karşı Pelo planları devreye giriyor. Nükhet, Sultan’la geriden çevirdiği işleri ilerletip İfakat’i git gide köşeye sıkıştırıyor. Ancak ikisinin de hesaba katmadığı bir detay tüm dengeleri bozuyor. Kazım, “Ben kızıma acımam, bu çocuğa acımam kıyarım bilesin” diyor ve Halis ağa küplere biniyor. Ferit’in Seyran’ı aldattığını öğrenen Kazım’ı kim durduracak bilinmiyor. Şehmuz’dan “Seni diri diri yakarım” tehdidini duyan Ferit Seyran’dan boşanıp Pelin’le evleniyor.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Her hafta cuma günleri yayınlanan, gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar gibi isimler yer alıyor.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR