Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 38 Bölüm Full HD izle Tek Parça! Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Full İzle

10 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak Kızılcık Şerbeti dizisinde ortalık karıştı. Bu akşamki 38. bölümde kendinden çok emin olan Doğa yine hüsrana uğradı. Fatih aldatma hikayesinin yalan olduğunu öğrendi. Alev’in yüzüğünü takmanın acısını yaşayan Abdullah, Pembe’ye gerçekleri söyledi. İşte Kızılcık Şerbeti 38 bölüm full izle HD ekranı..

10 Kasım Cuma akşamı

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm zamanı geldi. 10 Kasım Cuma akşamı Show TV ekranında yer bulacak Kızılcık Şerbeti dizisinde ortalık karıştı. Ayrılıklar başladı. 10 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünde Doğa’ya bir hüsran daha geldi. Ünlü avukat ne derse uygulamaya başlayan Doğa’nın eli Fatih’in hamlesiyle boşa çıktı. Doğa’nın ihanetinin yalan olduğunu öğrenen Fatih bir sonraki planını devreye soktu. Alev’in nişan yüzüğünü takma görevi verilen Abdullah dile geldi. Pembe’ye Alev’i seçtiğini söyleyen Abdullah bombanın pimini çekti. Ömer’in ayrılmak istediğini söylemesiyle tüm dünyası başına yıkılan Kıvılcım, Ertuğrul’un ilgisiyle karşılaştı. Peki, Pembe ne yapacak? Tüm bunlar ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti 38. bölüm..

SHOW TV KIZILCIK ŞERBETİ 38. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 38. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

10 Kasım Cuma akşamı 38. bölümüyle yayında olacak Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Fatih’in “Ne olursan ol yine gel” tavrıyla ihaneti kabul etmesi Doğa’yı şaşırtıyor. Fatih’in canını acıtmak için her yolu deneyen Doğa, önce onun sonsuz öfkesiyle karşı karşıya geliyor. Ardından bulduğu avukat ile uydurduğu aldatma hikayesinin meyvelerini toplamaya başlıyor. Fatih’ten hiç ummadığı bir karşılık görerek yine çıkmaza düşüyor. Fatih de boş durmayıp Yusuf ile birlikte işin aslını öğrenmek için harekete geçiyor. Doğa’nın, “Biriyle beraber oldum” sözlerini bir türlü kafasından atamayan Fatih, bu esrarengiz adamın kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Ömer ve Kıvılcım’ın ayrılık haberi iki aileye de bomba gibi düşüyor. Hiç kimse bu duruma bir anlam veremiyor. Kıvılcım’ın elinden hiçbir şey gelmiyor. Eski eniştesi Ömer için Alev boş durmuyor. Ömer’i sıkıştırarak mantıklı bir neden arıyor ancak hiçbir sonuç elde edemiyor. Mihri ve Çimen’in arkadaşlığı günden güne ilerliyor. Onların arkadaşlığı Kıvılcım ve Ertuğrul’un da yakınlaşmasına sebep oluyor. Pembe ile Abdullah’ın evlilik yıldönümünde ortalık karışıyor. Bu yıla kadar hiç kutlama yapmayan Pembe ve Abdullah bu sefer Nilay’ın planıyla hazırlıklara başlıyor. Nilay’ın göz hapsinde olan Alev bu işten hiç hoşlanmıyor. Alev’i sinir etmek için organizasyon yapan Nilay’ın planıyla herkes kendini sürpriz bir kutlamanın içinde buluyor. Rüzgar’ın Alev’i isteme gecesi ise çok daha büyük olayların habercisi oluyor. Abdullah sonunda Pembe’ye Alev’i seçtiğini açıklıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCULARI 

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncu kadrosunda Barış Kılıç başta olmak üzere Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz gibi isimler yer alıyor.