Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

10 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu! 10 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Elendi, Kim Birinci Oldu?

Kanal D yıldızı Gelinim Mutfakta haftanın kazanan ve elenen ismi açıklandı. Nursel Ergin’in sunduğu Gelinim Mutfakta haftalık puan tablosu açıklandı. 10 Kasım Cuma günü hafta finali yaşanan Gelinim Mutfakta yarışında günün kazanan ismi belli oldu. 10 Kasım Gelinim Mutfakta puanları verildi. İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 10 Kasım puan durumu..

10 Kasım Gelinim Mutfakta bilgileri geldi. Kanal D ekranının en sevilen gündüz kuşağı programlarından Gelinim Mutfakta puan tablosu açıklandı. 10 Kasım Cuma yayını ile hafta finali ekrana geldi. Günün yıldız lezzeti Limonlu Tiramisu yapan gelinler arasında bir gelin çeyrek altın kazandı, bir gelin 10’ar gramlık 10 adet altın bilezik kazandı, bir gelin ve kayınvalidesi ise elendi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, kim kazandı? Bu soruya yanıt arayan izleyiciler Gelinim Mutfakta puan durumu toplam, 10 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta bu hafta puan durumu, Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu, 1 Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu, Gelinim Mutfakta 10 kasım puan durumu, Gelinim Mutfakta kim elendi sorularına yanıt aramaya başladı. Beklenen an geldi. Peki, 10 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte hafta boyunca beklenen 10 kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=fCzjCfc2HuA

10 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI?

Hafta içi her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta finali geldi. 10 Kasım Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkan yeni bölümde gözyaşları sel oldu. 10 altın bileziği alırsa yarışma tarihine adını yazdıracak olan Yeşim gözyaşlarına boğuldu. Yeşim’in ağladığını gören Tuğba’dan destek gecikmedi. Yeşim’in fenalaşmasına sebep olan olay ne merak konusu oldu. Sunucu Nursel Ergin, Yeşim’i oturduğu yerden kaldırdı ve sımsıkı sarıldı. Hayatın inişli çıkışlı olduğunu, her şeyin insanlar için olduğunu söyleyen Nursel Ergin, “Güçlü olacaksın. Sen Yeşimsin. Yapacaksın” diyerek destek verdi. 10 Kasım Cuma günü 4 gelin Limonlu Tiramisu yaparak en yüksek puanı almaya çalıştı. Programın en dişli isimlerinden gelin Yeşim, “Toparlanmak için geldim ama kimseye inandıramıyorum. Bir tane arkamda duran yok. Bu sene bir şeyler değişsin diye geldim ama her şey çok ağır. Bir yerden sonra dayanamıyorum. Belki de buraya gelmemeliydim. Burası iyi gelecek diye düşündüm ama olmadı” dedi. Yeşim’le arası hiçbir zaman iyi olmayan Tuğba arasındaki buzlar eridi. Yeşim’in ağladığını görünce koşarak yanına giden Tuğba bir an olsun yanından ayrılmadı. Tuğba, “Sen güçlüsün. Benim tanıdığım Yeşim bu değil. Biz senin yanındayız. Düştüğün zaman toparlarız. Savaşırsın yine kazanırsın” dedi. Duygu dolu anların ardından puanlamaya geçildi.

10 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

10 Kasım Cuma günü en güzel Limonlu Tiramisu yapan Aleyna gelin, sunucu Nursel Ergin’den 5 puan aldı. 4 gelin arasında günün en güzel Limonlu Tiramisu yapan gelin Aleyna oldu. 10 Kasım Cuma günü yayınlanan hafta finalinde rekabet iyice kızıştı. Gelinim Mutfakta 1255. bölümde çeyrek altın alan gelin Aleyna oldu. Hafta finalinde hafta boyunca en yüksek puanlara sahip olan gelin Tuğba oldu ve 10 altın bileziğin sahibi oldu. Tuğba program tarihine adını yazdırdı. 10 Kasım Cuma günkü yayında hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan gelin Gül ve kaynanası Kezban programa veda etti. İşte 10 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

10 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 12

YEŞİM- 9

GÜL- 13

ALEYNA- 22

GELİNİM MUTFAKTA HAFTALIK PUAN DURUMU

TUĞBA- 77

YEŞİM- 65

GÜL- 53

ALEYNA- 58

DİĞER VİDEOLAR