Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Atatürk Sevdiği Yemekler! 10 Kasım Masterchef Yeni Bölüm Full İzle

Reyting rekorları kıran Masterchef All Star özel yayın zamanı geldi. 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayınıyla ekrana gelen yemek yarışında şefler yarışmacılara görevlerini açıkladı. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemeklerdeki ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkardı. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk full izle ekranı..

TV8 ekranlarının en sevilen yemek yarışmalarından Masterchef All Star yeni bölüm zamanı geldi. Her gün yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef All Star 10 Kasım özel bölümü geldi. 10 Kasım Cuma günü yayınlanan 145. bölümde Atatürk’ün sevdiği yemekler sıralandı. Hasan kaptanlığındaki mavi takım ile Alican kaptanlığındaki kırmızı takım bu kez Atatürk için yemek yaptı. Mehmet, Somer ve Danilo şef 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yarışmacılardan Atatürk’ün sevdiği yemeklerdeki ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi. Duygusal dakikaların yaşandığı Masterchef All Star Atatürk özel bölümü geldi. İşte 10 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da yayına girecek Masterchef 145. bölüm canlı yayın ekranı..

10 KASIM MASTERCHEF ALL STAR 145. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=QJkkJi0Llz8

10 KASIM MASTERCHEF 145. BÖLÜM FULL İZLE

10 Kasım Masterchef özel yayın geldi. Dünyaca ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya günün anlam ve önemini açıkladı. Milyonları ekran başına çivileyen MasterChef yarışmasında duygusal anlar yaşandı. Her gün yeni bölümü yayınlanan yemek yarışmasının 10 Kasım Cuma yayını geldi. Bu akşam 145. bölümü yayınlanacak Masterchef yarışında Atatürk’ün sevdiği yemekler yapıldı. 10 Kasım Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümü sebebiyle Masterchef yarışması da Atamızı unutmadı. Hasan kaptanlığındaki mavi takım ile Alican kaptanlığındaki kırmızı takım bu kez Atatürk için yemek yaptı. Bu akşam Atatürk’ün sevdiği yemeklerin içindeki ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkarıldı. Hasan ve Dilara arasındaki tartışmanın yanı sıra bu özel güne Tahsin ve Tanya arasındaki atışma damga vurdu. Ayaz ve Esra da birbirine laf söylemeye başladı. Masterchef 10 Kasım özel yayını saat 20.00’da yayında..

MASTERCHEF ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ YEMEKLER

Etsiz Kuru Fasulye

Pirinç Pilavı

Ispanaklı Börek

Fava

Etli Bamya Yemeği

Zeytinyağlı Enginar

DİĞER VİDEOLAR