Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

39 Bölüm Fragmanı Kızılcık Şerbeti! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı

Son bölümün çok heyecanlı bir yerde bittiği Kızılcık Şerbeti’nde laiklik kazanıyor. Nilay’ın doğum zamanında en büyük destekçisi Doğa oluyor. Doğa’dan Fatih’e sürpriz evlenme teklifi geliyor. Bu hikayede yanan Rüzgar oluyor. İşte Kızılcık Şerbeti 39. bölüm fragmanı..

Son bölümün çok heyecanlı

Show TV’nin cuma akşamları reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti yeni fragman yayınlandı. Geçtiğimiz gün ekrana gelen 38. bölümün ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Kızılcık Şerbeti fanları yeni bölümü beklemeye koyuldu. zamanı geldi. 17 Kasım Cuma akşamı Show TV’de yayınlanacak Kızılcık Şerbeti 39. bölüm fragmanında taş üstünde taş kalmadı. Nişan gününde Alev’in, “Artık bir şey söyle” ısrarına dayanamayan Abdullah Pembe hanıma döndü. Tüm gözler Abdullah’ın söyleyeceklerini takibe başladı. Abdullah tüm gerçekleri Pembe’ye söyleyecek mi merak konusu olurken bu hikayede yanan Rüzgar oldu. Yıllar sonra Alev’e bir kere daha aşık olan Rüzgar, Alev’i sonsuza kadar kaybetti. Pembe ve Abdullah mahkemenin yolunu tutmaya başladı. Tüm bunlar ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti 39. bölüm fragmanında..

KIZILCIK ŞERBETİ 39. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 39. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son bölümü olan 38. bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde tüm dengeler değişti. Doğa’nın aldatma hikayesini bir kenara bırakan Fatih, “Ne olursan ol yine gel” diyerek Doğa’ya bir kere daha evlenme teklif etti. Fatih’in canını acıtmak için her yolu deneyen Doğa, önce onun sonsuz öfkesiyle karşı karşıya geldi. Ardından yeni hamlesini meydana sürdü. Kıvılcım ile boşanma mahkemesinin yolunu tutan Ömer, “Aşkına sahip çıkamayacak kadar korkak biri zaten seni yeteri kadar sevmiyordur….” sözleriyle dikkat çekti. Ömer’in arkadaşı olarak diziye dahil olan Gonca, Ömer ve Kıvılcım ilişkisini kökten değiştirdi. Nilay doğuma girerken en büyük destekçisi Doğa oldu. Fatih ve Mustafa’nın arasındaki buzlar doğumlu birlikte eridi gitti. Rüzgar’ın Alev’le nişan gecesinde Apo herkesi şaşırtan hamleyle geldi. Peki, Abdullah Pembe’ye Alev’i sevdiğini söyleyebilecek mi? Yanıtı Kızılcık Şerbeti 39. bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI 

Barış Kılıç

Evrim Alasya

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Yiğit Kirazcı

Aliye Uzunatağan

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar