Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Hatayspor Maçı Canlı Şifresiz İzle! Hatayspor Galatasaray Maçı Kesintisiz İzle

11 Kasım bugün kimin maçı var merak eden taraftarlara Galatasaray Hatayspor maç bilgileri geldi. Futbol severlerin dört gözle beklediği Galatasaray Hatayspor maç günü geldi. 11 Kasım Cumartesi günü oynanacak büyük karşılaşmanın detayları belli oldu.

11 Kasım bugün kimin

Trendyol Süper Lig’de 12. hafta heyecanı başladı. 11 Kasım bugün kimin maçı var sorgulayan taraftarlar gözlerini Hatayspor – Galatasaray maçına çevirdi. devam ediyor. Galatasaray’ın konuk olacağı Hatayspor maç detayları geldi. İki takımın muhtemel 11 kadroları netleşti. İki ekibin de mutlak 3 puanı almak ve sahadan galibiyet ile ayrılmak istediği maçın hangi statta, saat kaçta oynanacağı merak edildi. Ligin namağlup lideri Galatasaray’da eksik bulunmazken gözler sarı kart sınırında olan Muslera’ya çevrildi. Hatayspor Galatasaray maçına yoğun ilgi gösteren taraftarlar maçı canlı izlemek için araştırmalara başladı. Hatayspor Galatasaray maçı nerede oynanacak, Galatasaray muhtemel 11, Hatayspor muhtemel 11 araştırıldı. Peki, Galatasaray Hatayspor maçı hangi statta? Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta? Galatasaray maçı ne zaman? İşte Galatasaray Hatayspor muhtemel 11 kadrosu ve canlı yayın ekranı..

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ STATTA?

11 Kasım Cumartesi günü Galatasaray Hatayspor karşı karşıya gelecek. Galatasaray Mersin Stadyumu’nda Hatayspor’a konuk olacak. İki ekip de mutlak 3 puanı almak ve sahadan galibiyet ile ayrılmak için ter dökecek. Ligin namağlup lideri Galatasaray’da eksik yok. Taraftarların büyük merakla beklediği Hatayspor – Galatasaray maçı 11 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranından canlı izlenebilecek. Bugüne kadar 1’i hükmen olmak üzere Süper Lig’de 6 kez rakip olan iki takımın mücadelesi ekrana gelecek. Sarı-kırmızılılar 1’i hükmen 4 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-beyazlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmadan Galatasaray 4-0 galip ayrıldı. İkinci yarıdaki maç deprem felaketi nedeniyle Hatay ligden çekilince oynanamadı. Sarı-kırmızılılar 3-0 hükmen galip sayıldı.

GALATASARAY MUHTEMEL 11

Muslera, Sacha Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Kerem, Zaha, Icardi.

HATAYSPOR MUHTEMEL 11

Bekaj, Kerim, Kilama, Cengiz, Ghoulam, Matondo, Aabid, Rivas, Görkem, Lamkel, Dadashov