Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzurumlu Dönerci Hacı Mustafa Atmaca kimdir? Nerelidir ve kaç yaşında?

Sosyal medya hesabı TikTok’ta, Atatürk hakkında “Laikliği getiren köpekler” sözü ile Atatürk’e hakaret eden Erzurum’da Üçler Döner’in sahibi Hacı Mustafa Atmaca tutuklandı.

Sosyal medya hesabı TikTok’ta,

Erzurum’da Üçler Döner’in sahibi Hacı Mustafa Atmaca 650 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabı TikTok’ta, ‘Hacı’nın yağ akımı adlı sayfasında canlı yayında takipçileri ile tartıştı. Atmaca “ “Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan’a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail’e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti” ifadesi kullanarak Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını hedef aldı.

Hacı Mustafa Atmaca kimdir?

Üçler Döner’in sahibi olarak bilinen Hacı Mustafa Atmaca’nın, TikTok platformunda 641 bin takipçisi bulunmaktadır. Ancak internet üzerinde detaylı bir biyografiye rastlanmamıştır.

Hacı Mustafa Atmaca ne dedi?

Mustafa Atmaca, Atatürk’e hakaret ettiği iddiasıyla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sosyal medya üzerinde yaptığı canlı yayında sarf ettiği sözler nedeniyle hukuki bir süreç başlatılmış ve emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınmıştır.