Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Genel Başkanı Özgür Özel namus sözü vermişti fakat sözünde durmayacak gibi!

CHP’nin tarihi kurultayında ön seçim yapacağına şeref sözü veren Özgür Özel, geri adım attı. Özgür Özel ön seçim bekleyen örgüte ‘vakit yok’ dedi.

CHP'nin tarihi kurultayında ön

Cumhuriyet Halk Partisi’nin merakla beklediği kurultayı ‘değişim’ ile tamamlandı. Kurultayda 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemi sona erdi. CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu.

O SÖZLERİN ARDINDAN 1 HAFTA GEÇTİ

Kurultayda ön seçim için namus ve şeref sözü veren Özgür Özel “Ön seçimin teminatı bir genel başkan olacağım. Söz veriyorum” demişti. Kurultayın ardından bir hafta geçmesinin ardından Özgür Özel ‘ön seçim’ bekleyen örgüte ‘vakit yok’ dedi.

“SONUCUNA UYULACAK TEMAYÜL YOKLAMASI”

İşte ön seçim için namus sözü veren Özel’in gündem olan o konuşması: “Ön seçim konusunda terminolojik bir fark var. Ön seçim yaparsak adayı belirledikten sonra 54 gün kalıyor. Fotoğraf çektirmesi, araç giydirmesi 45 günlük bir kampanya. Örgütümüzün tecrübeleri, ön seçim demeyelim sonucuna uyulacak temayül yoklaması.

“HER YERDE DOĞRU DEĞİL”

Her yerde ön seçim doğru yöntem değil. Aday anket gereği devam edebilir. Seçim kazandığımız bir yerde kararı örgütün vermesi doğruysa ön seçim ancak örgütten o çıkar ama seçimi kazanamaz diyorsa anket yöntemi olacak” dedi.

 

.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?