Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star 2024 yarışması başlamadan atışması başladı! Yiğit Poyraz’ın ‘dansçı’ iması, gözleri Turabi Çamkıran’a çevirdi! Neler oluyor?

Survivor All Star 2024 yarışması için geri sayım sürerken, yarışmaya katılacak olan Yiğit Poyraz’dan gelen bir paylaşım sosyal medyada gözlerin Turabi Çamkıran’a dönmesine neden oldu. İşte o paylaşım…

Survivor All Star 2024

Bu sezon TV8 ekranlarından seyirci karşısına çıkacak olan Survivor All Star 2024 yarışmasının başlamasına sayılı günler kalmışken, yarışa katılacak olan isimler de çalışma temposunu hızlandırdı. Bu isimlerden biri olan Yiğit Poyraz, diğer rakipleri gibi antrenmanlarını artırmaya başladı. Bu antrenmanlardan birinden paylaşım yapan Yiğit Poyraz’ın yapmış olduğu paylaşım akıllara Survivor All Star 2024 yarışmasına katılacak bir diğer isim Turbo lakaplı Turabi Çamkıran’ı getirdi.

İlk kez SMS oylaması olmaksızın gerçekleşecek Survivor yarışı olması nedeniyle şimdiden merak uyandırmaya başlamış olan Survivor All Star 2024 yarışması için merak sürerken; yarışa katılacak olan birçok isim de netleşti. Survivor All Star 2024 yarışmasının yapımcılığını ve hakemliğini üstlenecek olan medya patronu Acun Ilıcalı, yarışa katılacak olan isimleri tek tek paylaşmaya başlamıştı. Bu isimlerden biri de Yiğit Poyraz’dı. Yiğit Poyraz, yarışa katılacağı netleşen Turabi Çamkıran’a yapmış olduğu gönderme ile sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın o paylaşımı…

YİĞİT POYRAZ, TURABİ ÇAMKIRAN’A GÖNDERMEDE BULUNDU

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yiğit Poyraz, yapmış olduğu antrenmandan görüntüsünü takipçilerinin beğenisine sundu. Ancak imalı paylaşım yapmayı ihmal etmeyen fenomen yarışmacısı, Survivor All Star 2024 yarışmasından önce yapmış olduğu bu paylaşıma; “Kürekçiyi yenmek için kürek lazım. Dansçıyı yenmek için direk lazım da ona gerek bile yok. Easy Money!” notunu düştü. Yiğit Poyraz’ın bu paylaşımı sonrasında gözler Turabi Çamkıran’a döndü.

YİĞİT POYRAZ’IN PAYLAŞIMINDAN SONRA GÖZLER TURABİ’DE

Bir dönem direk dansçısı olduğu bilinen Turabi Çamkıran’a göndermede bulunduğu iddia edilen Yiğit Poyraz’ın paylaşımından sonra daha önce Survivor’ı iki kez şampiyon olarak tamamlamış olan Turabi’nin nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Ancak iddialı yarışmacıdan henüz Yiğit Poyraz’ın paylaşımına karşı bir hamle gelmedi.