Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Partili Ufuk Turan istifa ediyor, aday adayı olacak

İyi Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Ufuk Turan, görevinden istifa ederek İzmit Belediye Meclis üyesi aday adayı oluyor.

İyi Parti Kocaeli İl

İyi Parti’de dikkat çeken gelişme. Partinin en önemli birimlerinden birinin başında bulunan, İyi Parti İl Teşkilat Başkanı Ufuk Turan, görevinden istifa ediyor. Turan, İzmit Belediye Meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden istifa ettiği öğrenildi.

VEKİL ADAY ADAYI OLMUŞTU

İyi Partili Ufuk Turan, 2018 genel seçimlerinde İyi Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olmuş ancak partisi tarafından aday gösterilmemişti. Daha sonra uzun bir süre siyasete ara veren Ufuk Turan, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanlığına aday olmuş, az bir farkla Alpay Hacıoğlu’na karşı seçimi kaybetmişti.

İL TEŞKİLAT BAŞKANI

Ufuk Turan daha sonra Nusret Acur’un il başkanlığında İyi Parti’nin il yönetimine girdi. Henüz daha İyi Parti il yönetiminde birinci yılını doldurmayan Ufuk Turan’ın yerine İl Başkanı Nusret Acur’un bu önemli görev için bir isim baktığı öğrenildi. Teşkilat Başkanlığı için aranılan isim bulununca Ufuk Turan’ın istifasının resmi olarak açıklanacağı öğrenildi. Öte yandan seçim öncesi İyi Parti’de teşkilat başkanının değişmesi, parti kulislerinde bir ‘handikap’ oluşturabileceği ifade ediliyor.