Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu! 13 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta yeni haftaya bomba gibi başladı. 13 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümde neler yaşandı merak edilirken gözle puan durumuna çevrildi. Nursel Ergin 1256. bölümde en yüksek puanı hangi geline verdi merak edildi. Peki, bugün Karadeniz Böreği yapan gelinler arasında çeyrek altını kim aldı? İşte 13 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta yeni haftaya

Kanal D izleyicilerinin pürdikkat takip ettiği Gelinim Mutfakta yarışında gün sonu geldi. Hafta içi her gün saatler 13.00’da yayına giren yemek yarışmasında günün kazananı kim oldu merak edildi. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışında günün kazanan ismi belli oldu. Her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10 adet altın bilezik alan gelinler arasında haftanın ilk günü kim galip geldi belli oldu. Kazanan ve kaybedenin olduğu yemek yarışı Gelinim Mutfakta puanları verildi. İzleyiciler 13 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu mercek altına aldı. Peki, 13 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Bugün en güzel Karadeniz Böreği kim yaptı? İşte 13 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

13 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Geçtiğimiz hafta en kötü puanlara sahip olan gelin Gül ile kayınvalidesi Kezban yarışa veda etti. Her hafta elenen isimlerin yerine yenilerinin dahil olduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında bir gelin ve kaynana daha geldi. 13 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen haftanın ilk yayınında Gelinim Mutfakta ailesine gelin Hilal ile kaynanası Arzu geldi. İkili yarışmaya Amasya’dan katıldı. Oldukça iddialı olan yeni gelin Hilal ve rakipleri günün yemeği Karadeniz Böreği yaptı. Günün en güzel Karadeniz Böreği tabağını yapan gelin kim oldu merak edildi. Nursel Ergin en güzel tabağı hazırlayan Yeşim’e 5 puan verdi. Aleyna ise sunucu Nursel Ergin’den 1 puan aldı. 13 Kasım Gelinim Mutfakta yarışmasında güne Aleyna’nın çeyizi damga vurdu. Aleyna ve kaynanası arasında çeyiz skandalı patlak verdi. Aleyna’nın çeyizini hiç beğenmeyen kaynana Hacer esti gürledi. Amasyalı kaynana Beyhan, “Bende gelin aldım bende bohça götürdüm. Bu danteller eski zamandan. Sanki annenden kalmış gibi” yorumunu yaptı. Rakip gelin Tuğba ise, “Eski olsa bile bir yıka iki kola yap” dedi. Annesinden habersiz çeyizini getirdiğini söyleyen Aleyna, kimseye çeyizini göstermediğini, getirebildiği kadarını getirdiğini söyledi. Nursel Ergin yeni gelin Hilal’e Aleyna’nın çeyizinin beğenmedin mi diye sordu. Çeyiz meselesine kaynana Beyhan’dan son nokta geldi. Beyhan, “Aleyna ben senin gözyaşlarına dayanamam. Ben bu işe el koyuyorum. Seninle gidelim bütün çeyizinin alalım” dedi.

13 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

13 Kasım Gelinim Mutfakta bölüm birincisi Yeşim oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Hem kayınvalidelerden hem de Nursel Ergin’den en yüksek puanı aldı. 13 Kasım Gelinim Mutfakta puanları şöyle;

TUĞBA- 14

YEŞİM- 18

ALEYNA- 13

HİLAL- 10

İŞTE GELİNİM MUTFAKTA 13 KASIM BÖLÜMÜ 

https://www.youtube.com/watch?v=V59o7Lzzns0&t=8