Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni yıla zengin girmek isteyenler dikkat! Milli Piyango bilet fiyatları belli oldu! Tam, çeyrek yarım…

Yeni yıla doğru geri sayım devam ederken milyonları heyecanlandıran açıklama geldi. Milli Piyango İdaresi yılbaşı bilet fiyatlarını resmen açıkladı. İşte ayrıntılar…

Yeni yıla doğru geri

Her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı yaklaştıkça yurdun dört bir yanında hareketlilik gözlenmeye başlandı. Evlerini yılbaşına hazırlamak isteyenler yılbaşı ağacı ve süslerini satın almaya başlarken kutlamayı dışarıda gerçekleştirecek olanlar da mekan arayışına girdi.

Yeni bir yıla yeni umutlar ve dilekler ile girecek olmanın heyecanını yaşayan vatandaşların yılbaşı hazırlıkları devam ederken bir açıklama da Milli Piyango İdaresi’nden geldi. Her sene çekiliş usulü ile milyon TL’ler dağıtan kurum, bu senenin yılbaşı bilet fiyatlarının belirlenmiş olduğunu bildirdi. Peki, Milli Piyango biletleri ne kadar? 2024 Milli Piyango büyük ikramiyesi kaç TL? İşte son gelişmelere ilişkin ayrıntılar…

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

31 Aralık gecesi düzenleyecek olduğu özel çekiliş kapsamında büyük ikramiyeyi sahibine veyahut da sahiplerine ulaştıracak olan Milli Piyango İdaresi, yeni bir açıklama ile gündeme geldi. Yılbaşı biletleri için güncel fiyatların belirlenmiş olduğunu belirten kurum, ayrıntıları paylaştı.

Milli Piyango İdaresi’nin resmi kaynaklarından edinilen bilgilere göre her sene olduğu gibi bu sene de bilet satın alma işlemleri bayiler ve kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirilebilecek. Bu kapsamda tam bilet almak isteyenler 400 TL, yarım bilet almak isteyenler 200 TL, çeyrek bilet almak isteyenler ise 100 TL ödemek durumunda kalacak.

BÜYÜK İKRAMİYE TUTARI DUYURULDU

Milli Piyango İdaresi 2024 yılı için hesaplamış olduğu büyük ikramiye tutarını 400 milyon TL olarak bildirdi. Bu büyük ödülün duyurulmasının ardından bilet tipleri ve kazanımları merak konusu oldu.

Tam, yarım ve çeyrek olmak üzere üç farklı bilet tipini satışa sunan Milli Piyango İdaresi, oynanan yani satın alınan bilet yarım ise ikramiyenin yarısının, çeyrek bilet ise de ikramiyenin çeyreğinin ilgili kişiye ödeneceğini ifade etti. Ayrıca bu sene de teselli ikramiyesi uygulamasının devam edeceğini belirten kurum, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre ikramiye bedelinin değişiklik göstereceğini bildirdi.