Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fethiye Güreşleri’nde başta değil, başaltında varız

2023 yılı sezonun son güreşi Muğla Fethiye’de Yapıldı. Başpehlivanlık güreşinde kazanan Antalya’dan Mustafa Batu oldu.

2023 yılı sezonun son

3 KÜRSÜ GELDİ

Muğla Fethiye’de düzenlenen Ramazan Çatal Yağlı Güreşleri’nde İzmitli Başpehlivanlar son güreşte istenen başarıyı elde edemedi. Alt boylardan İzmit Belediyespor güreşçisi Barış Kemal Yiğit deste küçük boyda birinci oldu. Başaltı boyda Kağıtspor sporcusu Erdal Duman 50 pehlivan arasından 2. oldu, Körfez Belediyespor’dan İsmail Çırak ise üçüncülüğü elde etti.

GÜZEL MÜSABAKALAR OLDU

Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi’ndeki Kovanlık mevkisinde “Ramazan Çatal” anısına, bu yıl ilki gerçekleştirilen yağlı güreşler yoğun ilgi gördü. Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen güreşlere 63’ü başpehlivan olmak üzere toplam 450 güreşçi katıldı. Güreşler sırasında etkili olan sağanak yağmur ve dolu nedeniyle pehlivanlar zor anlar yaşadı. Bazı pehlivanlar güreşi bırakırken bazıları ise güreşmeye devam ettiler.

BAŞPEHLİVAN MUSTAFA BATU OLDU

Final müsabakasında İsmail Balaban ile karşılaşan Mustafa Batu rakibinin pes etmesi ve kolunu kaldırması ile sezonun son başpehlivanı oldu. Batu yarı finalde Fethiyeli Ali Yanatma ile karşılaşmış, galip gelmişti. Balaban ise yarı finalde Osman Aynur ile karşılaşmıştı. Havanı soğuk ve yağışlı olması seyir zevkini etkilemedi.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor'da Passolig taşıyan taraftar sayısı
Sıradaki Haber Kocaelispor’da Passolig artışı devam ediyor. Yoğun ilgi var…