Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 62 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube

Salı gününün gelişiyle Üç Kız Kardeş yeni bölüm araştırmaları başladı. Dönüş, Serdar’ın Aylin’le evli olduğunu öğrenince yıkıldı. Uzay ise Dönüş’e yaklaşmanın fırsatını aramaya başladı. Dönüş, Uzay’a nasıl davranacak merak edildi. Peki, Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen 14 Kasım Üç Kız Kardeş 62. bölüm full HD izleme ekranı..

Kanal D ekranının sevilen yapımlarından Üç Kız Kardeş yeni bölüm zamanı geldi. Yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan yolun sonuna geldi. 14 Kasım Salı günü ekrana gelecek yeni bölüme hastalıkla mücadele eden Dönüş’ün kalbi iyice kırıldı. Dönüş büyük aşkı Serdar’ın Aylin’le evli olduğunu öğrendi. Dönüş’ten desteğini esirgemeyen Uzay ise Dönüş’e yaklaşmanın fırsatını aramaya koyuldu. Bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü yayına girecek Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan bilmecesi çözüldü. Türkan’ın kanlar içinde bıraktığı Rüçhan ölecek mi belli oldu. Peki, her şeyi öğrenmeye kısa bir süre kala Somer Türkan’a ne yapacak? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Üç Kız Kardeş 62. bölümde sizlerle. İşte Üç Kız Kardeş 62 bölüm full HD izleme ekranı..

14 KASIM KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

14 Kasım Salı günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Üç Kız Kardeş’te Dönüş, Serdar’ın Aylin’le evli olduğunu öğrenince yıkılıyor. Uzay ise Dönüş’e yaklaşmanın fırsatını arıyor. Dönüş büyük aşkı Uzay’a nasıl davranacak merak ediliyor. 14 Kasım’da yayına girecek 62. bölümde Rüçhan bilmecesi çözülüyor. Türkan ve Rüçhan’ın hesaplaşmasında kanlar içinde kalan eski kayınvalide ölecek mi merak ediliyor. Somer ve Özer her yerde Rüçhan’ı arıyor. Türkan Somer’in karşısına çıkmakta güçlük çekiyor. Karakol ve hastaneleri araştırmaya koyulan baba oğul acı bir haberle sarsılıyor. Türkan kızını kaybetme korkusuyla gerçeği Somer’e söyleyemiyor. Kalender ailesinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Dönüş son yıllarının belki de en mutlu gününde hüsrana uğruyor. Somer annesine bu kötülüğü yapanın peşine düşüyor ve Türkan için çember daralıyor. Suçunu itiraf etmekle, kızını alıp kaçmak arasında bir tercih yapmaya mecbur hisseden Türkan kaçmayı seçiyor. Daha fazlası bu akşam Üç Kız Kardeş yeni bölümde..

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Reha Özcan

Berker Güven

Özgü Kaya

Melisa Berberoğlu

Veda Yurtsever

Gökberk Demirci

Almila Ada

DİĞER VİDEOLAR