Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversite Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Devlet hastaneleri için kullanılan randevu sistemlerinin birçoğu üniversite hastaneleri için kullanılamamaktadır. Kocaeli Üniversite Hastanesi’nden randevu almak isteyenler doğrudan üniversite aracılığı ile randevu alabilmektedir.

Devlet hastaneleri için kullanılan

Kocaeli’nin sağlık sektörü gün geçtikçe gelişmeye devam etmektedir. Profesyonel sağlık hizmeti vermeye özen gösteren şehir, aynı zamanda farklı hastaneleri ile dikkat çeker. Devlet hastanesinin yanı sıra Kocaeli üniversite hastanesi. Bölgenin önde gelen ve aynı zamanda başarılarıyla dikkat çeken sağlık kuruluşları arasında bulunur. Üniversite hastanesinde sunulan hizmetlerden yararlanmak için randevu alınması gerekir.

Randevu oluşturma süreçlerinde ise devlet hastaneleri için kullanılan sistemler genellikle kullanılamamaktadır. Ancak üniversite hastaneleri arasında farklılıklar olması nedeni ile MHRS gibi sistemlerden randevu alınan üniversite hastaneleri de vardır. Kocaeli Üniversite Hastanesi için randevu oluşturmak isteyenlerin kullanabileceği yöntemler şunlardır:

  • Kocaeli Üniversite Hastanesi telefon numarası
  • Kocaeli Üniversite Hastanesi online sistemler

Kocaeli Üniversite Hastanesinden Telefon ile Randevu Alınır Mı?

Kocaeli üniversite hastanesinden randevu almak isteyen kişiler, hastanenin randevu hattını kullanabilir. Bu randevu hattı bazı zamanlarda 7 gün 24 saat kullanılmasına karşın, bazı dönemlerde ise sadece mesai saatleri içerisinde tercih edilebilir. Dolayısı ile özellikle kış dönemlerinde akut herhangi bir problemle karşılaşılmadığı müddetçe randevuların mesai saatleri içerisinde oluşturulması gerekir.

Kocaeli üniversite hastanesinin acil bölümüne ilişkin telefon numarası ise 7 gün 24 saat boyunca hizmetlerine devam eder. Telefon numarası ile randevu almak isteyen kişilerin kullanacağı telefon numarası 0 262 303 75 00 olarak belirlenmiştir. Bu telefon numarası arandığında önce telesekreter ile iletişime geçilecek, ardından ise randevu oluşturulması için çağrı merkezine aktarım yapılacaktır.

Kocaeli Üniversite Hastanesinin İnternet Sitesinden Randevu Alınır Mı?

Kocaeli üniversite hastanesinden randevu almak isteyen kişiler, üniversitenin kendi belirlediği internet sitesi üzerinden hizmet alabilir. Çevrim içi randevu sisteminden yararlanırken, telefon hattımda olduğu gibi herhangi bir saat ya da gün sınırlaması bulunmamaktadır. Haftanın her günü ve her saatinde çevrim içi platform üzerinden rahatlıkla randevu oluşturulabilir. Kocaeli Üniversitesi hastanesi internet sitesine girildikten sonra online randevu bölümünden kolaylıkla randevu alınabilmektedir.

Kocaeli Üniversitesi Online Randevu için Hangi Bilgiler Verilir?

Kocaeli Üniversitesi hastanesi için randevu almak isteyen kişilerin mutlaka doğru bilgiler vermesi gerekir. Online randevu sisteminde yer alan bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması önemlidir. Bilgiler doğru verildikten sonra istenilen doktordan ve klinikten randevu alınabilir. Kocaeli Üniversite Hastanesinin internet sitesinde yer alan online randevu sisteminde bazı bilgiler bulunur. Bu bilgiler paylaşıldıktan sonra randevu ekranına yönlendirme yapılır. Sistem tarafından istenen bilgiler şunlardır:

  • Kimlik numarası
  • Doğum yılı
  • E – posta
  • Telefon numarası
  • Klinik ya da doktor adı
  • Gün ve saat tercihi
  • Randevu onayı

Doğum tarihi girilirken önce doğum yılı, ardından ay ve son olarak gün girişi yapılır. İlk iki bilgi paylaşıldıktan sonra e – posta ve telefon numarası için yeni ekran ile karşılaşılır. Bilgiler sisteme, sistematik olarak girilir. Kullanıcılar e – posta adreslerini girmek zorunda değildir.

Online Sistem için Pasaport Numarası Kullanılır Mı?

Kocaeli Üniversite Hastanesi için randevu oluşturulurken eğer online sistem kullanılacak ise pasaport numarası da tercih edilebilir. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve doğum yılı ile sisteme giriş işlemi başlatılır. T.C. kimlik kartını ve kimlik numarasını kullanmak istemeyenler pasaport numarası yazarak da randevu sistemine ulaşabilir. Online randevu giriş ekranında yer alan “ben robot değilim” kutucuğunun da mutlaka işaretlenmesi gerekir. Aksi takdirde bir sonraki aşamaya geçiş yapılamayacaktır.