Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Kasım Burç Yorumları! 15 Kasım Hangi Burç? Günlük Burç Yorumları 15 Kasım

15 Kasım Çarşamba gününe özel burç yorumları geldi. Hafta ortasına burç yorumlarını okumadan başlamayan astroloji tutkunları için para, aşk, mutluluk, başarı habercisi burç yorumları yayınlandı. Bakalım bugün Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor..

15 Kasım Çarşamba gününe

Yıldızların ve gezegenlerin konumlarına göre yapılan burç yorumlarına bir yenisi daha eklendi. İnsanların kişilikleri, ilişkileri ve yaşam olayları üzerinde etkili olan burçların sırrı çözüldü. 15 Kasım Çarşamba günü astroloji meraklıları harekete geçti. Gökyüzünün 12 burca bölündüğü ve her birinin yaklaşık bir ay süresince Güneş’in o burçta olduğu zamana denk geldiği burç takviminde günün şifresi verildi. 15 Kasım hangi burç araştırması yapan vatandaşların yanı sıra günlük burç yorumunu okumadan güne başlayamayanlara da yeni bilgiler geldi. 15 Kasım günlük burç yorumları tek tek sizler için analiz edildi. İşte merak edilen 15 Kasım Aslan, Boğa, Başak, İkizler, Yay, Terazi, Akrep, Yengeç, Koç, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük yorumları..

15 KASIM HANGİ BURÇ?

15 Kasım tarihinde doğan kişilerin burçları Akrep (Scorpio) oluyor. Akrep burcuna sahip kişiler genellikle 23 Ekim ile 21 Kasım tarihleri arasında doğan kişilerdir Akrep burçları başarmak için azimli ve odaklıdırlar. Oldukça Ateşli olan Akrepler, tutkulu ve derin duygulara sahiptirler. Yaşamlarına ve ilişkilerine büyük bir tutkuyla bağlı olurlar.

15 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ: Bugün pek çok konuda fikrini değiştirecek gelişmeler olabilir. Hızlı düşünme ve karar alma gücün gün boyu işine yarayacak. Duygusal zorlanma yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Geçmiş konular yeniden gündeme gelebilir. Kapandığını zannettiğin eski defterler büyük tartışmalar yaşanmasına neden olabilir.

İKİZLER: Aşk hayatınızdaki yaşanabilecek gelişmeler kafanızı karıştırabilir dikkatli olun. Bazen sadece kendine odaklanman gerekir..

YENGEÇ: Bugün içşel dönüşüm ve ruhsal keşif sürecindesin. Kendini hırslı, enerjik ve harekete geçmeye hazır hissedebilirsin.

ASLAN: Kritik olduğunu düşündüğün ve bir süredir seni yıpratan bir konuda ayakları yere basan kararlar alabilirsin. Başkaları ile temas ve diyalog kurmaktan kaçınabileceğin bir gün..

BAŞAK: Bugün tam olarak çözüme kavuşturamadığın bir konu nedeniyle kendini üzebilirsin. Stres, mide ve bağırsak sorunları yaşayabilirsin. Aman dikkat!

TERAZİ: Bugün şıklığın ön plandaki olduğu bir gün. Girdiğin ortamda kendini kanıtlamak ve dikkat çekmek için dış görünüşüne her zamankinden daha fazla özen gösterdiğin gün..

AKREP: Kendini kişisel anlamda başarılı olmak için yoğun bir şekilde işine odaklayabilirsin. Gündemini değiştirmek en iyisi..

YAY: Yetenek ve becerilerini ön planda tutmak istediğin gündesin. Finans konularında cesur olmalısın.

OĞLAK: İyimser yanların sayesinde sezgilerin bir hayli güçleniyor. Günlük koşuşturmacada sevgi ve ilgiyi paylaşmak ruhuna iyi gelecek. Unutma!

KOVA: Bir takım toplumsal kaygılar içerisinde kalabileceğin gündesin. Özellikle iş konularında diken üzerinde hissedebilirsin.

BALIK: bugün eğitim ve kişisel gelişimi ön planda tuttuğun bir gün olacak. Akademik hayatında yükseliş zamanı geldi.