Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile dizisinin Zümrüt Yoldanlı’sı Aysun Metiner meğer o dizide de rol almış! “Aysun Metiner kimdir?”

Aile dizisinin yeni karakteri Zümrüt Yoldanlı’ya oyuncu Aysun Metiner hayat vermeye başladı. Peki Aysun Metiner kimdir, kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı? İşte Aysun Metiner’in yer aldığı diziler…

Aile dizisinin yeni karakteri

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Aile dizisi, geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlamış ve hemen reytingleri altüst ederek, yayın gününün en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başarmıştı. Ekran macerası devam eden Aile dizisi, bu kez ikinci sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yeni sezonunda hikayesine pek çok karakter dahil eden Aile dizisinin seyirci karşısına çıkardığı son karakter ise ilgi çeken ‘Zümrüt Yoldanlı’ karakteri oldu.

Aile dizisinin şimdilerde en çok konuşulan karakterlerinden biri haline dönüşen Zümrüt Yoldanlı karakterine hayat veren isim de merak konusu olmaya başladı. Zümrüt Yoldanlı olarak televizyon ekranlarına dönen Aysun Metiner, şimdilerde dizinin dikkat çeken oyuncuları arasında yer alır hale geldi. Peki Aile dizisinin Zümrüt Yoldanlı’sı Aysun Metiner kimdir, kaç yaşında? Aysun Metiner hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Aysun Metiner’in rol aldığı tüm yapımlar…

AYSUN METİNER, ZÜMRÜT YOLDANLI OLDU

Bir süredir ekranlardan uzak olan Aysun Metiner, seyirci karşısına başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisi ile döndü. Aile dizisinde Zümrüt Yoldanlı karakterini canlandırmaya başlamış olan Aysun Metiner, 1972’de dünyaya geldi. İstanbul doğumlu olan Aysun Metiner, bu sene 51’inci yaşını kutladı. Yeniden televizyon seyircisi ile buluşmaya başlamış olan Aysun Metiner, daha önce döneminin popüler birçok yapımında rol almasıyla televizyonun tanınan isimlerinden biri haline dönüşmüştü.

AYSUN METİNER, BİRÇOK YAPIMDA OYNADI

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra birçok yapımda yer alan Aysun Metiner, yer aldığı yapımlar ile ünlendi. Bu yapımlar arasında özellikle; Şaşıfelek Çıkmazı, Kurtlar Sofrası, Yeni Hayat, Benimle Evlenir misin, Örümcek, Nasıl Evde Kaldım, Sıdıka ve Asmalı Konak gibi dizilerde aldığı roller ile hafızalara kazınan Aysun Metiner, aynı zamanda Sharp adında bir İngiliz filmin kadrosunda da yer aldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor