Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araba almak için son şans! Nissan modellerinde 160 bin TL’ye varan indirim kesinleşti! Faizsiz kredi paketi de devrede!

Kasım ayı araç almak için son şans olabilir. Fiyatlar artmadan 160 bin TL’ye varan indirim ve 300 bin TL’ye varan 0 faizli kredi seçenekleri duyuruldu. Nissan’dan bir daha geri gelmeyecek kampanyalar…

Kasım ayı araç almak

Türkiye’de son dönemde artan otomobil fiyatları sonrasında araç sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş finansman ve indirim kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda Nissan gibi birçok marka Kasım 2023 itibariyle birçok yeni kampanya duyurdu.

Nissan modellerinde geçerli olmak üzere cazip indirim ve kredi kampanyaları peş peşe duyuruldu. Japon otomobil devi Nissan, 160 bin TL’ye varan nakit alım indirimi dışında %0 faizli taşıt kredisi fırsatlarını da hayata geçirdi.

160 BİN TL’YE VARAN İNDİRİM FIRSATI

Nissan’ın sevilen birçok SUV modeli için nakit alım indirim fırsatları duyuruldu. Bu kapsamda 160 bin TL’ye varan indirim uygulanıyor. Yeni Nissan X – Trail e – Power modelinde geçerli olmak üzere 160.000 TL’ye varan nakit alım indirimi veya ticari müşteriler için 50 bin TL indirim fırsatı uygulanacak.

Nissan Juke modellerinde 100 bin TL’ye varan nakit alım indiirmi, Nisan Qashqai modellerinde ise 125 bin TL’ye varan nakit alım indirimi uygulanacak. Bireysel ve ticari müşteriler için nakit alım indirim oranları da değişmektedir. Her model için fakrı oranlarda indirim fırsatı bulunuyor.

FAİZSİZ TAŞIT KREDİLERİ DEVREDE!

Nissan modellerinde ayrıca %0 faizli taşıt kredileri de hayata geçirildi. Dileyen müşterilerin faizsiz olarak da nakit alım indirimi yerine faizsiz kredi kullanması sağlanacak. Nissan Qashqai modellerinde geçerli olmak üzere 300.000 TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranları ile kredi kullanılabilecek. Nissan Juke modellerinde ise 240 bin TL’ye varan faizsiz kredi 12 ay vade ile alınabilecek. Kredi şartları ve oranları modellere ve müşterilere göre değişebilir.

Avantajlı kredi kampanyaları, nakit alım indirimi fırsatı ve Nissan Juke modellerinde 1.028.100 TL’den başlayan fiyat avantajları ile Kasım ayında araç almak kolaylaşıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

New York borsası günü yükselişle
Sıradaki Haber New York borsası yükselişle kapandı, yatırımcısı sevindi!