Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Asuman Kimdir? Hazal Çağlar Kaç Yaşında? Hazal Çağlar Oynadığı Diziler

TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin Asuman’ı araştırılmaya başladı. Ramazan’ın büyük aşkı Asuman kimdir merak edildi. Güzel oyuncu Hazal Çağlar’ın hayat verdiği Asuman karakteri mercek altına alındı. İşte Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar bilgileri..

TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı

Gönüllerde taht kuran bozkır dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosu araştırılmaya başladı. Her hafta cumartesi günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinde Asuman fırtınası esti. İcat tutkusuyla yanıp tutuşan amcaoğullarının gelini olan Asuman herkes tarafından merak edildi. Cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Asuman rolüne bürünen Hazal Çağlar merak konusu oldu. Yeni bölümle birlikte tüm gözler Asuman ile Ramazan ilişkisine çevrildi. Hazal Çağlar’ın hayranları yeni bölüm öncesi ünlü oyuncunun hayatını araştırmaya koyuldu. Peki, Gönül Dağı Asuman kimdir? Hazal Çağlar hangi dizilerde oynadı? İşte Gönül Dağı Asuman bilgileri..

GÖNÜL DAĞI ASUMAN KİM?

Bozkırda Anadolu masalının ekrana geldiği Gönül Dağı dizisinde Asuman karakteri çok sevildi. İcat tutkusu yüzünden başına türlü iş gelen amcaoğullarından Ramazan’ın sevdiği Asuman merak edildi. Güzel oyuncu Hazal Çağlar’ın hayat verdiği Asuman karakteri izleyicilerin gündemine girdi. Belediye başkanının kızı olan Asuman, Ramazan’a aşık oldu. Başta Asuman ne kadar yüz vermese de Ramazan Asuman’ın kalbini fethetmeyi başardı. Zaman içinde Ramazan ve Asuman aşkı gerçek oldu ve ikili evlendi.

HAZAL ÇAĞLAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Kasım 1995 İstanbul doğumlu olan Hazal Çağlar 26 yaşında. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nü tamamlayan güzel oyuncu eğitimine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde devam etti. Hazal Çağlar kamera önüne ilk defa Aile Hükümeti projesi ile geçti. Son dönemin en popüler oyuncularından olan Hazal Çağlar sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaya başladı. Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini oynayan Hazal Çağlar bir yandan da yeni projelere odaklanmaya başladı.

YER ALDIĞI PROJELER

Aile Hükümeti (Film – 2020)

Gönül Dağı (Asuman – 2020)

GS TV (Sunucu)

HAZAL ÇAĞLAR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN