Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Popstar Mehtap kimdir, kaç yaşında, nereli?

Popstar Alaturka yarışmasının dikkat

Popstar Alaturka yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Mehtap Yılmaz, geçirdiği kısmi felç nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sanatçının sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklama, sevenlerini endişelendirdi.

Mehtap Yılmaz’ın resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz.”

Açıklamada devamla şu bilgiler paylaşıldı: “Şu anda doktorlar, durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır.”

Popstar Mehtap Kimdir?

Mehtap Yılmaz, 19 Mart 1978’de Rize’de doğdu. Çocukluğu Artvin’de geçen Mehtap’ın müzikle tanışması küçük yaşlara dayanıyor. Popstar Alaturka yarışmasına katılmasıyla geniş kitleler tarafından tanınan sanatçı, güçlü sesi ve sahne performansıyla dikkat çekti. Kariyerine gazino ve pavyonlarda şarkı söyleyerek başlayan Mehtap Yılmaz, Sivri dili ve özgün yorumuyla müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.