Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugünkü Bölüm Kim Kazandı?

15 Kasım Çarşamba günü haftanın üçüncü yayını ekrana geldi. Sevilen program Gelinim Mutfakta günün puanları belli oldu. Nursel Ergin 1258. bölümün birinci olan gelini açıkladı. Altın kavgalarının yaşandığı Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün kim birinci oldu belli oldu. İşte 15 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

15 Kasım Çarşamba günü

Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölüm sona erdi. 15 Kasım Çarşamba günü izleyici karşısına çıkan yarışmanın gün birincisi belli oldu. Programın sıkı takipçileri bugün en güzel Mersin Tantuni tabağını kim çıkarıp birinci oldu açıkladı. Hafta ortası bölümüne bir yandan yeni gelin Hilal’in bilezikleri damga vururken bir yandan da oldukça dişli olan Hacer kaynananın Aleyna’ya düğünde takı takılmamasını istediği ekrana geldi. 15 Kasım Çarşamba günü ekrana gelen yeni bölümde neler yaşandı merak eden izleyiciler bölümün sona ermesiyle son bölümü detaylı inceledi. Peki, 15 Kasım Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Merak edilen puanlar açıklandı. İşte 15 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

15 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

15 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışına düğün takıları damga vurdu. Bir yandan yeni gelin Hilal’in bileziklerini eşiyle birlikte bir yakınlarına verdiğini söylemesi nabızları yükseltti. Bir yandan da kaynana Hacer’in düğünde bütün takıları oğluna takılmasını istediği yönünde açıklamalar geldi. Hacer kaynana, “Nişanda takıyı takıyoruz. Sanki gelini ayırtmış gibi. Ben bunu doğru bulmuyorum. Nişan yapmayı düşünmüyorum. Aleyna ne derse desin benim misafirlerim daha çok olacak ve kendi tarafımdaki herkese takıları oğluma takın diyeceğim” dedi. Akrabalarına bileziklerin yerine altın takmalarını söyleyeceğini söyleyen Hacer kaynanaya yanıt veren Aleyna, “Biz Afyon’da tanınan bir aileyiz. Gayet kalabalığız. O takılar aynı eve gelecek. Bunun kararını kocamla biz veririz” çıkışı geldi. 15 Kasım Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın üçüncü yayınına yeni gelin Hilal altınlarını bir akrabasına ödünç verdiğini söyleyince olanlar oldu. Hilal’in eşinin bir tanıdığına bileziklerini ödünç verdiği ortaya çıktı. Altın söz konusu olduğunda panter kesilen kaynanalar arasında altın krizi çıktı. Yeni gelin Hilal’in altınlarını bir başkasına vermesini hiç doğru bulmayan rakipleri Hilal’i eleştirdi. 3 aylık evli olan Hilal’in hem altınlarını bir başkasına vermesi hem de kayınvalidesi Arzu’nun bu durumdan haberdar olmaması tepki çekti. Diğer gelinler altınlarını asla vermeyeceğini söyledi. Nursel Ergin’den “İnşallah geri gelir” yorumu geldi.

15 KASIM NURSEL ERGİN PUANLARI VİDEOSU

15 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın üçüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta merak edilen puan tablosu belli oldu. 15 Kasım Çarşamba günü bölüm birincisi hangi gelin oldu belli oldu. 15 Kasım Çarşamba günü en güzel Mersin Tantuni yapan gelin Yeşim oldu ve çeyrek altını kazandı. Yeşim ve Tuğba kuraya kaldı. Hacer kaynana kurayı çekti ve gelinlerin kaderini belirledi. Bu bölümde yemeğinde sorunlar olduğu için -2 ceza puanı alan gelin Hilal oldu. Hilal art arda 2 kez -2 ceza puanı almış oldu. Hem kayınvalidelerden hem de Nursel Ergin’den günün en yüksek puanını alan gelin Yeşim çeyrek altını yakasına taktı. İşte 15 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 15

YEŞİM- 15

ALEYNA- 13

HİLAL- 5