Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef All Star 2023 yarışmasının kadın yarışmacıları birbirine girdi! Önce Dilara, sonra Cemre konuştu!

Ekranların fenomen yapımı MasterChef All Star 2023 yarışmasında gergin anlar yaşandı. Dilara ile Cemre arasındaki diyalog, son bölüme damga vurdu. İşte ayrıntılar…

Ekranların fenomen yapımı MasterChef

İlk kez All Star konsepti ile seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, temmuz ayında TV8 ekranlarındaki yerini almaya başlamıştı. O günden bugüne şampiyonunu aramayı sürdüren MasterChef All Star 2023 yarışması, fenomen yapımlar arasındaki yerini de elde ettiği reytingler ile almayı başardı. Her geçen gün şampiyonuna bir adım daha yaklaşan MasterChef All Star 2023 yarışmasının son bölümüne damga vuran ise, stüdyoda çıkan gerginlik oldu.

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği MasterChef All Star 2023 yarışmasında dün bir kez daha tansiyon yükseldi. Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef’te bu kez karşı karşıya gelen isimler yarışmanın 2019 şampiyonu Cemre ile Dilara oldu. İki kadın yarışmacının birbiri için söyledikleri dikkat çekerken; Dilara’nın Cemre’ye meydan okuması ise, MasterChef All Star 2023 yarışmasının seyircisinin gündemine bir anda oturdu. İşte MasterChef All Star 2023 yarışmasının son bölümünde yaşananlar…

“CEMRE’NİN BENİ POTAYA GÖNDERMESİ ÇOK NORMAL”

Geçtiğimiz günlerde bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Cemre, takım arkadaşı olan Dilara’yı eleme potasına göndermek istemiş ve bu esnada; “Aklımın değil, kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum” sözlerini kullanmıştı. Bu sözleri MasterChef All Star 2023 yarışmasının son bölümünde hatırlatan Dilara, Cemre için; “Cemre’nin beni potaya göndermesi çok normal” diyerek takım arkadaşına meydan okudu. Cemre’ye rest çeken Dilara’nın açıklamalarının devamında söylediği sözler ise, MasterChef All Star 2023 yarışmasının son bölümüne resmen damga vurdu.

“BU SAATTEN SONRA KİŞİSEL BİR PROBLEMİM VAR”

Yemek yaparken bir yandan da Cemre ile ilgili konuşan Dilara, açıklamalarını; “Aklıyla hareket etse zaten kaybeden tabağı gönderir. Bunu bir şova dönüştürdü” diye konuştu. Ardından Cemre ile bir kişisel problemi olduğunu söyleyen Dilara, açıklamalarını; “Bu kadar açık konuşuyoruz madem. Onunla bu saatten sonra kişisel bir problemim var. Onu eleyene kadar da uyumayacağım. Bu kadar net söylüyorum” ifadeleri ile sürdürdü. Dilara’nın bu sözlerine tek bir cümle ile yanıt veren Cemre ise, “Kişisel problemimiz var zaten!” diyerek sert çıktı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor