Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nebahat Çehre’nin milyonluk reklam filmi teklifini neden reddettiği belli oldu! Öyle bir gerekçe açıkladı ki…

Ekranların fenomen yapımı ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin Firdevs’i olarak hafızalara kazınan Nebahat Çehre, kendisine gelen milyonluk reklam teklifini neden reddettiğini ilk kez paylaştı. İşte ayrıntılar…

Ekranların fenomen yapımı ‘Aşk-ı

Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden televizyon ekranlarına iki kez uyarlanan ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin ikinci versiyonunda yer alan Nebahat Çehre, ‘Firdevs Yöreoğlu’ karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştı. Şimdilerde daha çok ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Nebahat Çehre, bugüne dek pek çok işte yer alsa da en çok bu rolüyle hafızalara kazınarak, televizyon seyircisinin gönlünde yer edindi. Televizyondan uzak kalma nedenini açıklayan Nebahat Çehre, kendisine gelen bir reklam filmi teklifini reddettiğinden de ilk kez bahsetti.

Geçtiğimiz gün 20. yüzyıl çağdaş sanatının etkili isimlerinden olan ve pop-art hareketine öncülük yapan Andy Warhol’a ait 125 eserin yer aldığı Andy Warhol-İstanbul Sergisi açıldı. Açılışı İstanbul Lale Müzesi’nde gerçekleşen sergiye katılan isimlerden biri de Nebahat Çehre’ydi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Nebahat Çehre, önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamayla birlikte setlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamış olan Nebahat Çehre’nin neden setlerden uzak kaldığı ortaya çıktı. İşte Nebahat Çehre’nin o açıklamaları…

“DOĞRU DÜZGÜN BİR TANE SENARYO GELMEDİ ELİME”

Sergiyi gezmeden önce gazeteciler ile ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen Nebahat Çehre, kendisine yöneltilen, “Uzun zamandır projelerde yoksunuz. Bunun bir sebebi var mı?” sorusuna yanıt verdi. Gelen tekliflerin kafasına yatmadığını anlatan Nebahat Çehre, “Arkadaşlar kafama yatan bir şey yok ki. Bana çok saçma geliyor şimdiki işler” diye konuştu. Sonrasında açıklamalarını sürdüren Nebahat Çehre, para kazanmak için her işi kabul etmediğini belirterek, “Bana uyan senaryo yok ki. Doğru düzgün bir tane senaryo gelmedi elime. Sırf para kazanacağım diye de diğerleri gibi teklifleri kabul etmiyorum yani” ifadelerini kullandı. Nebahat Çehre’den bir reklam filmi teklifini reddetmesine ilişkin de itiraf geldi.

“YA BENİM REKLAMINI YAPTIĞIM EVLER DE YIKILIRSA”

Bir inşaat firmasının 2024 yılında satışa sunulması planlanan evlerin reklam yüzü olması için teklif geldiği öğrenilen Nebahat Çehre’nin bu reklamdan 10 milyon TL’lik bir kazanç elde edeceği ve aynı zamanda söz konusu siteden bir daire alacağı konuşulmuştu. Bu teklifi reddettiğini itiraf eden Nebahat Çehre, gerekçe olarak ise, “En son depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Ya benim reklamını yaptığım evler de yıkılırsa. Kahrolurum. Her şey para değil” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor