Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıfır otomobil arayanlar müjde! Yüzde 0,99 faizle 300 bin TL taşıt kredisi dönemi Opel’de başladı! Üstelik hediyeli

Yeni kampanyalarını peş peşe devreye sokmuş olan Opel isimli otomobil markası, düşük faizli kredi ve hediye ürünleriyle sıfır otomobil arayanların karşısına çıktı. İşte Opel’in kampanyaları…

Yeni kampanyalarını peş peşe

Otomobil sektöründeki pahalılığın ardından her geçen gün daha önemli hale gelmeye başlamış olan sıfır otomobil kampanyaları şimdilerde otomobil arayanlar için öncelikli bir hal aldı. Bu kampanyalarını artırmaya başlamış olan otomobil markalarında da sene sonu fırsatları başladı. O markalardan biri olan Opel, kasım ayında gerçekleştirdiği çok sayıda kampanyayı devreye alarak, sıfır otomobil arayanlara birden fazla avantaj sunacağını duyurdu.

Kendi finans kuruluşu bünyesinden taşıt kredisi vermeye başlamış olan Opel, kasım ayında taşıt kredisinin faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşürdü. Aynı zamanda kredi üst limitinde artışa gittiği görülen Opel, bu ay için özel hediyeler de hazırladı. Sıfır otomobil almak isteyenlere seslenen Opel, yapmış olduğu yazılı açıklamasıyla kasım ayı kampanyasının ayrıntılarını bir bir paylaştı. İşte Opel kasım ayı otomobil kampanyası ve kampanya şartları…

OPEL’İN KASIM KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

İlk kampanyayı gözde modellerinden biri haline dönüşmüş olan ‘Yeni Corsa’ için duyuran Opel, 200 bin TL’ye kadar olan kredileri 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizle sağlayacağını bildirdi. Aynı şartlar altında ‘Yeni Corsa Elektrik’ için de kredi vermeye başlamış olan Opel, bu modelde krediye ek olarak 20 bin TL değerindeki e-Şarj kartı ile lansmana özel panoramik cam tavan ve navigasyon paketini hediye edeceğini duyurdu. ‘Mokka’ için de bir kampanya başlatmış olan Opel, Elegance seviyesindeki araçlar için 250 bin TL’ye, GS ve Ultimate seviyesindeki araçlar için ise 300 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0,99’dan taşıt kredisi vereceğini bildirdi.

OPEL’DE ÖTV MUAFİYETİ FIRSATI BAŞLADI

Bu ay ‘Mokka Elektrik’ için de düğmeye basmış olan Opel, bu modeldeki kredi üst limitini 250 bin TL olarak belirledi. Yine 12 aylık vade ile yüzde 0,99’dan kredi verecek olan Opel, bu araç için de 20 bin TL tutarındaki e-Şarj kartının hediye olduğunu duyurdu. Bu ay ‘Crossland’ modelinin Elegance seviyesi için yüzde 1,99 faiz ve 12 ay vade ile 250 bin TL’ye kadar kredi verecek olan Opel, serinin Essential MT ile Essential AT seviyesinde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muaf koşuluna özel 1 milyon 4 bin 200 TL fiyat verdi. Opel’de Astra da dahil olmak üzere pek çok modelde kampanya başladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…