Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Barış Aşka Geldi! MasterChef Barış Sevgilisi İremsu Kamber Kim?

Masterchef yarışının kaybedenleri arasına adını yazdıran Barış aşka geldi Duygu dolu sözlerle yarışmaya veda eden Masterchef Barış yeni bir aşka yelken açtı. Masterchef kaybeden Barış aşkta kazandı. Peki, Masterchef Barış sevgilisi İremsu Kamber kimdir? İşte detaylar..

Masterchef yarışının kaybedenleri arasına

TV8 ekranının en sevilen yemek yarışması MasterChef All Star hız kesmedi. Yeni bölümleriyle maceranın tam gaz devam ettiği yarışmada en dikkat çeken isimlerden biri de Barış oldu. Kendine has üslubuyla zaman zaman tartışmalara neden olan Barış Demir elendi. MasterChef All Star yarışmasının en sivri isimlerinden olan Barış, “Ben burada tek bir şey öğrendim, asla vazgeçmemeyi öğendim. Ne olursa olsun istediğimiz şeyin peşinden koşunca olduğunu öğrendim” diyerek veda etti. Yarışmanın ardından popülerliği daha da artan MasterChef Barış sevgilisi ortaya çıktı. “Canım eniştem” yorumu yeni yengeyi ortaya çıkardı. Peki, MasterChef Barış sevgilisi İremsu Kamber kimdir? İşte yanıtı..

MASTERCHEF BARIŞ SEVGİLİSİ İREMSU KAMBER

Kendini sezonu ardından son 5 yılın en iyilerinin yer aldığı MasterChef All Star sezonuna gelen Barış aşka geldi. Programda iddialı konuşmaları ve sivri karakteriyle nam salan Barış Demir tüm dikkatleri üzerine çekti. Programdan duygu dolu sözlerle elenen Barış aşka geldi. Yarışmanın bitimiyle sosyal medya hesabını aktif kullanmaya başlayan Masterchef Barış Demir’in paylaşımı sonrası yeni aşk iddiaları güçlendi. Barış’ın sosyal medya fenomeni İremsu Kamber ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Barış’ın son paylaşımına gelen “Canım eniştem” yorumu her şeyi açık etti. Masterchef Barış’ın takipçileri “Barış elden gitti”, “Sevgilisi kesin İremsu Kamber” yorumları yapmaya başladı. Barış Demir ve İremsu Kamber ise “Canım eniştem” yorumunu beğenerek iddiayı doğrulamış oldu. Sosyal medya fenomeni olan İremsu Kamber’in Instagram hesabında 103 bin takipçisi var. Masterchef Barış yarışmayı kaybetti ama şimdilik aşkta kazandı gibi duruyor.

İREMSU KAMBER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

MASTERCHEF BARIŞ DEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Elemenin ardından Instagram hesabından veda paylaşımı yapan Barış, “Bir maceranın daha sonuna geldik. Saygısızlığım olduysa af ola” dedi. 23 yaşında olan Masterchef Barış yarışmaya Bodrum’dan katıldı. Bodrum Torba’da bulunan bir otelde çalışan Masterchef Barış Demir aşçılık mesleğine küçük yaşlarda başladı. Ailede herkesin kebapçı olduğunu söyleyen Barış, Masterchef’te ilk turu hızlı bir şekilde geçti. 2022 sezonunda yarışan Masterchef Barış, 2023 programına katıldı. Masterchef All Star ana kadroda olan Masterchef Barış geçtiğimiz sezon 11. yarışmacı olarak elendi. All Star’a ise 15. olarak veda etti. Daha önce Masterchef Barış annesi hikayesiyle herkesi hüngür hüngür ağlatmıştı. Babasının onları terk ettiğini, annesini küçük yaşta kaybettiğini söyleyen Barış, 4 kardeşin hayatta kalma mücadelesi verdiklerini söylemişti.