Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PTT şubeleri hıncahınç doldu! Aktifbank emeklilere, günlük 250 TL’ye 70 bin TL’lik kredi verecek…

PTT’nin bankacılık hizmetlerinden sorumlu olan Aktifbank, milyonların yüzlerini güldüren yeni bir kampanyaya imza attı. Banka, emeklilere uygun kredi hizmeti sunmaya başladığını bildirdi.

PTT’nin bankacılık hizmetlerinden sorumlu

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ve rakiplerine nazaran daha esnek şartlar çerçevesinde kredi hizmetleri sunan Aktifbank, son olarak kasım ayı kredi kampanyaları ile gündeme geldi. Çalışanlar başta olmak üzere toplumun büyük bir kesimi için farklı kategoriler altında finansman destekleri sunduğunu belirten özel banka, ayrıca emekliler için de özel olarak bir kredi ürünü düzenlemiş olduğunu bildirdi.

Web sitesi üzerinden yayınladığı kasım ayı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Aktifbank, ağırlaşan ekonomik şartlara karşı sabit ve düşük maaşları ile direnmeye çalışan emeklilere seslendi. PTT şubeleri üzerinden kredi desteği vermeye devam ettiğini ifade eden özel banka, ilgili ürününe ilişkin tüm detayları aktardı.

AKTİFBANK’TAN EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI KASIM 2023

Temmuz ayından ekim ayına kadar ara zam hayalleri ile avunan emekliler, Kabine Toplantısı’ndan çıkan ‘red’ kararı ile büyük bir şaşkınlık yaşamış ve Ocak 2024 tarihine kadar yalnızca 5 bin TL’lik Cumhuriyet ikramiyesinden yararlanma haklarının olduğunu öğrenmişlerdi. Zam hayalleri yeni döneme ertelenen emeklilerin bütçe desteğine yönelik arayışları devam ederken yüzleri güldüren haber Aktifbank’tan geldi. Sektörün en dikkat çeken kampanyalarına imza atan banka, emeklilere de uygun şartlar çerçevesinde finansman desteği sağlayacağını bildirdi.

Aktifbank’ın resmi kaynaklarından edinilen bilgilere göre maaş hesabını PTT’ye taşıyan tüm emeklilere, kefilsiz şartsız kredi desteği verilecek. Söz konusu destek tutarı azami olarak 70 bin TL olurken faiz oranı yüzde 3,19 olarak uygulanacak. Ayrıca kredi borçları da 36 aya kadar taksitlendirilebilecek.

AKTİFBANK EMEKLİ KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aktifbank’ın 70 bin TL üst limitli emekli kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen SGK hak sahiplerinin PTT şubelerine giderek maaş hesaplarını taşımaları gerekmektedir. Maaş hesabı PTT bünyesine geçmiş olan her emekli, en yakın PTT şubesine şahsen giderek bankanın ihtiyaç kredisi kampanyasına doğrudan başvuruda bulunabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…