Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni’nin İzzet’i Kamil Güler bakın nereden tanıdık çıktı! Meğer o dizide de varmış! “Kamil Güler kimdir?”

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni adlı yapımda İzzet karakteriyle seyirci karşısına çıkan Kamil Güler’in daha önce rol aldığı yapımlar hayret verici. İşte Kamil Güler’in yer aldığı dizi ve filmler…

Star TV’nin yeni dizisi

Star TV ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Sakla Beni adlı dizi, 2 Kasım 2023 tarihi itibariyle ekran startını verdi. OGM Pictures imzası taşıyan Sakla Beni dizisinin farklı hikayesi, şimdiden dizinin çok konuşulmaya başlanmasını sağladı. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek gibi güçlü isimlerin paylaştığı Sakla Beni dizisinin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Kamil Güler’in canlandırdığı İzzet karakteri de merak uyandırmayı başardı.

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu ikilisinin kaleme aldığı Sakla Beni dizisinin yeni bölümleri seyirci ile buluşmaya devam ederken, dizinin kadrosunda yer alan Kamil Güler’in performansı da bir hayli beğeni toplamaya başladı. Bu diziden sonra televizyon izleyicisinin yakın markajına giren ünlü ismin hayatı da merak uyandırır oldu. Peki Sakla Beni’nin İzzet’i Kamil Güler kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kamil Güler hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Kamil Güler’in rol aldığı dizi ve filmler…

KAMİL GÜLER, ÜÇ KEZ EVLENDİ

Ekranların beğeni toplayan isimlerinden biri olan Kamil Güler, 12 Ekim 1972 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. İstanbul Kraliyet Tiyatrosu’nun kurucularından olan Kamil Güler, tiyatro sahnelerinden televizyon ekranlarına taşıdığı oyunculuğuyla tüm Türkiye’nin tanıdığı isimlerden biri haline dönüştü. Şimdilerde İstanbul Kraliyet Tiyatrosu’ndan ayrılmış olsa da oyunculuğa devam eden Kamil Güler, bugüne dek üç evlilik gerçekleştirdi. Gazeteci Sevim Gözay ile evliliği kısa süren Kamil Güler, ikinci evliliğini bir sene kadar evli kaldığı Yeşim Büber ile yaptı. Son olarak 19 Haziran 2014 yılında milli voleybolcu Neslihan Demir ile nikah masasına oturan Kamil Güler, bu evliliğini hala sürdürüyor.

KAMİL GÜLER, 1994’TEN BERİ EKRANLARDA

İlk olarak 1994 yılında Şehnaz Tango dizisinin Ergün’ü olarak seyirci karşısına televizyondan çıkan Kamil Güler, devam eden yıllarda Affet Bizi Hocam, Benimle Evlenir misin, Çiçek Taksi, Emanet, Ayışığı Neredesin, Metro Palas gibi pek çok yapımda rol aldı. Döneminin fenomen yapımlarının kadrosunda bulunan Kamil Güler, özellikle Gümüş dizisinin Gökhan’ı olarak hafızalara kazındı. Sayısız dizi ve filmde rol almış olan ünlü oyuncu, bu sene Mahsusa: Trablusgarb isimli dizide Faravelli’yi canlandırdıktan sonra Sakla Beni kadrosuna dahil oldu. Kamil Güler ayrıca yakında dijital izleyicisi ile buluşacak olan Kimler Geldi, Kimler Geçti kadrosunda da yer alacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor